Rüzgar Erkoçlar isyan etti!

Rüzgar Erkoçlar zor günleri anlattı!

resim yok
02 Temmuz 2014 - 10:18
Magazin

Rüzgar Erkoçlar zor günleri anlattı!

'Bıktım artık'

Geçen yıl cinsiyet değiştirerek erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Cihangir'de perişan halde görüntülendi.


Önce eliyle yüzünü kapatarak gazetecilerin fotoğrafını çekmesini engellemeye çalışan Erkoçlar, ardından geçirdiği zor günleri anlattı.

 

'BUGÜN DAYAK YEDİM'

Gazetecilere içini döken oyuncu;

"Çok zor bir dönem geçiriyorum. Beni kimse anlayamadı. Bıktım artık. Bu sabah işe giderken dayak yedim. Ayakta ve hayatta kalmaya çalışıyorum. Herkesten anlayış bekliyorum" dedi.

 

RÜZGÂR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Geçen yıl cinsiyet değiştirerek erkek olan ve bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam Cihangir'deydi. Kendisini görüntülemeye çalışan gazetecileri eliyle engellemeye çalışan Erkoçlar, uzun süren sessizliğini sokak ortasında bozdu. Geçirdiği cinsiyet değişikliği operasyonunun ardından çok zor günler yaşadığını, mesleğiyle ilgili hiç teklif almadığını söyleyen oyuncu, gazetecilere içini döktü.

 

''FENA HALDE DAYAK YEDİM''

Fotoğraf çekilmesini istemeyen Erkoçlar, ''Hayatta kalmaya çalışıyorum ama dayanacak gücüm kalmadı. Beni kimse anlamadı. Bıktım artık'' diyerek isyan etti. Erkoçlar sözlerini şöyle sürdürdü:[reklam]

''Bu sabah işe giderken fena halde  dayak yedim. Mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor. İnsanların koca fotoğraf makineleriyle üzerime gelmesinden, aptalca sorulardan, parmakla gösterilmekten sıkıldım...'' Cihangir'den taşındığını söyleyen Erkoçlar, aynı semtte yaşayan kız arkadaşının evine bile saklana saklana gidebildiğini söyledi.

 

FIRINDA ÇALIŞIRKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Cinsiyetini değiştirip Türkiye gündemine yerleşen oyuncu Rüzgar Erkoçlar, işini de değiştirmişti. Şişli'deki küçük bir fırında çalışmaya başlayan oyuncu Rüzgar Erkoçlar, beyaz önlüğünü giyip temizlik ve kasiyerlik yaparken görüntülenmişti. Ani bir kararla önce cinsiyetini, sonra Nil olan ismini Rüzgar olarak değiştiren Erkoçlar, işinde de değişiklik yapmıştı. Şişli'deki küçük bir pastanede çırak olarak çalışmaya başlayan Erkoçlar, iş başında böyle görüntülenmişti. Beyaz önlük giyen ve eldiven takan Erkoçlar'ın hijyen kurallarına uyduğu gözlerden kaçmamıştı.

Fırına gelen müşteriler ile teker teker ilgilendiği görülen oyuncunun son zamanda kendisine gelen dizi tekliflerini kabul etmediği bilinirken, halinden oldukça memnun olduğu görülmüştü.

 

 

HAYDAR DÜMEN'DEN RÜZGAR ERKOÇLARA KÖTÜ HABER! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin