Rüzgar Erkoçlar muradına erdi!

Adının 'Onur Rüzgar' olarak değiştirilmesini talep eden ünlü oyuncu muradına erdi.

resim yok
22 Ağustos 2013 - 09:13
Magazin

Ve Rüzgar Erkoçlar'ın istediği oldu. Ünlü oyuncu muradına erdi!

 

İşte detaylar:

 

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ

 

Adının 'Onur Rüzgar' olarak değiştirilmesini talep eden ünlü oyuncu muradına erdi.

 

2 AY ÖNCE...

 

Cinsiyet değişikliği izni için geçen Nisan ayında mahkemeye başvuran oyuncu Rüzgar (Nil) Erkoçlar, 2 ay önce de isim değişikliği için dava açmıştı.

 

SONUÇLANDI

 

Adının 'Onur Rüzgar' olarak değiştirilmesini talep eden ünlü oyuncu muradına erdi.

 

KARAR

 

İstanbul 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada Şişli Nüfus Müdürlüğü'nün onayıyla mahkeme ünlü oyuncunun isminin Onur Rüzgar olarak değiştirilmesi ve nüfus kütüğüne bu şekilde işlenmesine karar verdi.

 

NASIL TANINDI?

 

Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmişti.

Ardından birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin'in başrolü oynadığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide oynamıştı.

Oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanınmaktadır.

20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse'nin Erkoçlar hakkında Twitter'da yayınladığı mesajda, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu iddia edilmişti. Oyuncu ve kardeşi tarafından yalanlanan iddia daha sonra doğrulanmış ve oyuncunun yeni adının Rüzgar olduğu aktarılmıştı.

[reklam]

SON HALİ DİKKAT ÇEKİYOR!

 

Erkoçlar, son olarak geçtiğimiz haftalarda düşük bel pantolonu, bacağındaki yeni dövmesiyle Cihangir Sokakları'nda turlarken objektiflere takılmıştı.

Her geçen gün cildi biraz daha erkeksi görünmeye başlayan Rüzgar Erkoçlar son fotoğraflarında hafif sakal ve kıllı hali ile konuşulmaya başlamıştı.

Hormon tedavilerinin yeni yeni etkisini gösterdiği Rüzgar Erkoçlar'da özellikle vücudunda aşırı kıllanma ve kas oluşumunun belirgin oranda ortaya çıktığı gözüküyor.

 

 

RÜZGAR ERKOÇLAR'IN SON HALİ ŞAŞIRTTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin