resim yok
05 Mart 2013 - 00:00

Ameliyatla cinsiyet değiştirerek erkek olan Rüzgar Erkoçlar, Erol Köse'nin bugün ameliyat olmadı iddialarına dair bir açıklama yaptı.

EROL KÖSE NE DEMİŞTİ?

Erol Köse, Rüzgar Erkoçlar'la ilgili olarak, "Nil Erkoçlar şu anda erkek değildir. Cinsiyet değiştirme ameliyatı henüz yapılmamıştır. Hormon tedavisi yapılmış, göğüsleri alınmıştır, ancak heyet kararıyla olan cinsiyet değiştirme ameliyatı henüz yapılmamıştır" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Hatırlanacağı üzere Nil Erkoçlar'ın erkek olduğu iddialarını ilkortaya atan da Erol Köse'ydi. Köse'nin Erkoçlar'la ilgili bugün yapmış olduğu açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu açıklamalar üzerine Erkoçlar basın açıklaması yaparak iddialara açıklık getirdi.

İşte Rüzgar Erkoçlar'ın o açıklaması;

''Yaşadığım zorlu süreci her zaman yanımda olup bana destek olan ailem ve arkadaşlarımla birlikte kendi içimde atlatmaya çalışırken her gün gazetelerde ve televizyonlarda hakkımda 3. şahısların ortaya asılsız haberler atıyor oluşu ve bundan bir gündem yaratılması tahmin edersiniz ki benim için hiç de kolay değil. Benden bağımsız olarak ortaya atılan tüm haberler karşısında ilk ve son kez bir basın açıklaması yapmaya karar verdim...

EVİMİN KAPISINDA BEKLİYORLAR

Yaşadığım bu süreç hiç istemediğim halde kendine gündem yaratmak isteyen şahıs ya da şahıslar tarafından ortaya çıkartıldı. Akabinde basın sürekli olarak telefonumdan bana ulaşmaya çalıştı, evimin kapısında basın mensupları beklemeye başladı. Ailem de bu aramalardan, telefon tacizlerinden nasibini aldı. Bunun üzerine tüm yaşadıklarımı benim ağzımdan tüm içtenliğimle en doğru şekilde öğrenilsin diye Ayşe Arman'a anlattım. Çünkü Ayşe Arman daha önce de bu konular hakkında röportajlar yapmıştı ve konuya olan duyarlılığı benim için önemliydi.

FACEBOOK VE TWİTTER HESABIM YOK

Bu röportajdan sonra hiçbir yerde hiçbir şey yazmadım, hiçbir medya kuruluşuna konuşmadım. Adıma açılan Twitter ve Facebook hesapları bana ait değildir. Bilgi işlem merkezine başvurularak hepsi kapatılmasına rağmen tekrar tekrar açılmaya, ağzımdan yazılar yazılmaya devam ediyor. Buradan bir kez daha söylüyorum ki hiçbir sosyal mecrada hesabım yoktur. Benim adıma yazılan haberler asılsızdır.

BENİM HAYATIM, BENİM KARARIM

Hiçbir ölüm tehdidi almadım, hiçbir yapımcı beni aramadı. Hiçbir oyunculuk teklifi almadım. Şu anda hayatımın bu kısmını düşünecek durumda değilim. Sadece ameliyatımdan sonra sağlığımla ilgili aşamalı süreç hala devam etmektedir. Bana bu süreçte destek olan ailemle ve dostlarımla birlikteyim. Sakin ve huzurlu bu süreci atlatmayı diliyorum. Röportajda da defalarca söylediğim gibi bu benim hayatım, benim özüm, benim kararımdır ve yalnızca beni ilgilendirir.

YASAL SÜREÇ BAŞLATACAĞIM

Bugün televizyon programında ameliyatımı yapan doktordan alındığı söylenen bilgi konu edilerek başkalarının hayatları üzerinden kendisine yeni bir gündem başlığı çıkarmaya çalışan bazı kişilerin yaptıkları karşısında bende kişisel haklarımı korumak adına yasal süreç başlatacağım. Bir doktorun Hipokrat yeminini bozması bir yana, vicdan ve etik kuralları hiçe sayması anlaşılır gibi değildir.

Tüm bunların dışında; insanların benim hayatıma göstermiş olduğu saygı ve destek için minnettarım.

Yaptığım röportaj ilk ve sondu. Bundan sonra da herhangi bir televizyon kanalına yada bir gazeteye hayatım ve kararlarımla ilgili röportaj vermeyeceğim. Her insan gibi hayatıma devam etmek istiyorum. Sizlerden ricam bu isteğime saygı duyup bu süreçte aynı hassasiyeti göstermeniz.''

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin