Rüzgar Erkoçlar'ın son hali şaşırttı!

Cinsiyet değiştirdiğini açıkladıktan sonra ortadan kaybolan oyuncu Nil Erkoçlar son haliyle şaşırttı.

resim yok
25 Temmuz 2013 - 09:18
Magazin

Cinsiyet değiştirdiğini açıkladıktan sonra ortadan kaybolan oyuncu Nil Erkoçlar son haliyle şaşırttı!

Rüzgar Erkoçlar son haliyle şaşırttı

En son kaslarıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, önceki gün Cihangir'de bir spor salonundan çıkarken objektiflere takıldı.

 

Fit hale geldi


Vücut geliştirme sporu yapan Erkoçlar, fit hali ve yeni dövmesiyle objektiflere böyle takıldı.

 

Spor salonundan...

En son kaslarıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, Cihangir'de bir spor salonundan çıkarken objektiflere takıldı.

 

Rahatsız oldu


Aynı semtte bulunan evine doğru yürüyen oyuncu, gazetecileri fark edince her zamanki gibi rahatsız oldu.

Oyuncunun son hali istediği görüntüye yaklaştığına işaret ediyordu.

 

Turladı

Erkoçlar, düşük bel pantolonu, bacağındaki yeni dövmesiyle Cihangir Sokakları'nda turladı.

 

Hatırlanacağı üzere magazin dünyasını şoke eden ve erkek olduğunu açıklayan Nil Erkoçlar, ismini ise Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti.

Her geçen gün cildi biraz daha erkeksi görünmeye başlayan Rüzgar Erkoçlar spn fotoğraflarında ise hafif sakal ve kıllı hali ile konuşulmaya başlamıştı.

Hormon tedavilerinin yeni yeni etkisini gösterdiği Rüzgar Erkoçlar'da özellikle vücudunda aşırı kıllanma ve kas oluşumunun belirgin oranda ortaya çıktığı gözüküyor.

[reklam]

Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmişti.

Ardından birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin'in başrolü oynadığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide oynamıştı.

Oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanınmaktadır.

20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse'nin Erkoçlar hakkında Twitter'da yayınladığı mesajda, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu iddia edilmişti. Oyuncu ve kardeşi tarafından yalanlanan iddia daha sonra doğrulanmış ve oyuncunun yeni adının Rüzgar olduğu aktarılmıştı.

 

 

RÜZGAR ERKOÇLAR, ÇOCUK SAHİBİ OLABİLECEK Mİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin