Ryan Phillippe ayağını kırınca Shooter 2. sezon bölüm sayısı düşürüldü!

Stephen Hunter'in 1993 yılında yayımlanan çok satan Point of Impact isimli romanına dayanarak küçük ekranlara uyarlanan Shooter dizisinde önemli bir değişim var!

Volkan Küçükel
27 Temmuz 2017 - 17:20
Gündem

Stephen Hunter'in 1993 yılında yayımlanan çok satan 'Point of Impact' isimli romanı ve 2007 yapımı Paramount yapımcılığındaki Shooter filminden esinlenerek küçük ekranlara uyarlanan "Shooter" dizisinde önemli bir değişim var!

SHOOTER 2. SEZON 8 BÖLÜME İNDİ!

USA Network'un ikinci sezonu devam etmekte olan dizisinin bölüm sayısında mecburi bir indirime gidildi. Buna göre ikinci sezon daha önceden duyurulduğu gibi on bölümden değil, sekiz bölümden oluşacak.

PHILLIPPE AYAĞINI KIRINCA...

Bu durumun nedeni ise keskin nişancı Bob Lee'ye hayat veren dizinin başrol oyuncusu Ryan Phillippe'in yaşadığı talihsiz kaza! Phillippe, olayı 17 Temmuz'da Twitter hesabından takipçilerine "Pazar günü bir aile gezisi esnasında korkunç bir kazanın kurbanıydım. Ayağım kötü bir şekilde kırıldı ve cerrahi bir müdahaleye ihtiyacı var. Ancak iyi ellerdeyim ve kısa sürede toparlanıp tekrar aktif olarak çalışmalarıma döneceğim" şeklinde duyurmuştu.

17-07/27/bob-lee.jpg

Ryan Phillippe'nin yaşadığı bu kaza sırasında dizinin on bölümlük sezonunun dokuzuncu bölüm çekimleri ortalanmıştı. Ancak oyuncunun durumunda umulan iyileşmenin gerçekleşmemesi nedeniyle çekimler durduruldu ve son iki bölüm çekilmeyecek.

Bu gelişme üzerine USA Network ve yapımcı şirketler Paramount TV ile Universal Cable Prods. ortaklığında bir karar alındı ve sezonun sekizinci bölümünün aynı zamanda ikinci sezon finali olarak lanse edilmesine karar verildi.

Paramount TV konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Önceliğimiz Ryan'ın iyileşmesi. USA ve UCP'deki iş ortaklarımızla birlikte yaptığımız görüşmeler sonucunda sekizinci bölümle birlikte ikinci sezon prodüksiyonunu noktalamaya karar verdik."

17-07/27/shooter.jpg

Kaynaklardan gelen bilgilere göre; sezonun sekizinci bölümü aynı zamanda sezon finali olarak da lanse edilebilecek özellikte bir öykü noktasına sahip. Orijinal plan bu olmasa da yapımcılar, kanal ve stüdyo sezonun kapanış şeklinden memnun durumda.

SHOOTER 2. SEZON HEYECANI SÜRÜYOR

İkinci sezon hikayesine yön veren terör saldırısını gerçekleştirenlerin kimliklerinin Türk çıkması nedeniyle ülkemizde sosyal medyada bir kesim tarafından tepki gösterilen dizi, sezonun üçüncü bölümü "Don't Mess With Texas" ile 01 Ağustos'ta USA Network ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Shooter" 2. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin