resim yok
29 Aralık 2011 - 00:00

 

Kemoterapi gören Nilüfer, yeni yıl mesajında sağlık durumu hakkında bilgi verdi: “Saçlarım üç gün önce dökülmeye başladı. Daha sonra kıvırcık çıkabilirmiş. Çok komik olacak!”
 
GÖĞÜS kanserine yakalanan Nilüfer, sevenleri için bir yeni yıl mesajı yayınladı. 25 Ekim’de ameliyatla sol göğsündeki kitleyi aldıran ve ardından kemoterapiye başlayan sanatçı, mesajında sağlık durumu hakkında da bilgi verdi: “Sevenlerimden sürekli mesajlar geliyor. Beni merak ettiklerini söylüyorlar. Kemoterapim devam ediyor. Onkoloğum Sevil Bavbek’in kontrolü altındayım. Genellikle çok iyiyim. Kemoterapinin o kadar da korkulacak bir şey olmadığını söyleyebilirim. Saçlarım üç gün önce dökülmeye başladı. Tuhaf bir duygu ama bunun için hiç üzülmüyorum. Bu mesele, tedavinin en önemsiz kısmı bence. Üstelik, daha sonra saçlarım kıvırcık da çıkabilirmiş. Çok komik olacak! Kanser sebebiyle tedavi gören bütün hastalara sabır, umut, güç ve acil şifalar diliyorum. Moral çok önemli, bunu hiç unutmasınlar. Kontrollerini ihmal etmesinler. 2012 yılının da Türkiyemize barış, dostluk ve bolluk getirmesini diliyorum. Beni merak etmeyin, ben iyiyim. Sevgiler, saygılar herkese...”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin