resim yok
19 Nisan 2011 - 00:00

Küçük Sırlar”ın Heves’i Dilara Öztunç, oyuncu olarak iyi bir kariyer yapmak için durup dinlenmeden çalışıyor.

 

 

2008 Elite Model Look üçüncüsü Dilara Öztunç, oyunculuk eğitimi aldığı okulu ile dizi seti ve tiyatro salonu arasında mekik dokuyor. Ama hedefe kitlendiği için bu tempodan hiç de şikayetçi değil: “Benimki tatlı bir yorgunluk. Bir hedefim var ve o hedefe ulaşmak için çok çaba harcamam gerektiğinin farkındayım.”


Heves’in Çet’e karşı olan aşkını nasıl anlatabilirsin?
- Heves, Ayşegül’ün aşırı özgüveninden dolayı kendini pek gösteremeyen bir karakter... Bu noktada, kimseden görmediği yakınlığı Çet’ten görmesi, Heves’in kafasını karıştırıyor. Tabii bir de işin Ayşegül boyutu var. Çet, Ayşegül’ün en hassas noktası... Ve o ikisinin arasında kalmak Heves açısından gerçekten çok zor.


Ne dersin, Çet için Ayşegül’le karşı karşıya kalmayı göze alabilir mi Heves?
- Heves, yaşamak istediği her şeyi yaşayan Ayşegül’e o kadar özeniyor ki, onun beğendiği adam da bir bakıma Heves için kazanılması gereken bir yarış. Ama Ayşegül’ün kendine güveni Heves’i korkutuyor. Çünkü o, kendisini sadece Ayşegül’ün yanındayken güçlü ve güvende hissediyor. Çet yüzünden Ayşegül’le karşı karşıya gelmek, işte bu nedenle Heves için son derece riskli bir durum.


İnsanlar Heves’in en çok hangi özelliklerini seviyor?
- Heves’in saflığına ve patavatsızlığına bayılıyorlar. Bir de kimse düşündüklerini açıkça dile getiremezken, onun umursamazca içinden geldiği gibi davranmasını seviyorlar.


HEVES’E KENDİ GİBİ ŞAF BİR AŞIK LAZIM


Heves önümüzdeki bölümlerde izleyiciyi şaşırtacak bir aşk yaşayabilir mi?
- İnanın bunu ben de bilmiyorum. Ama bence Heves’e kendisi gibi saf bir aşk, saf bir aşık lazım...


Peki Heves için Ceyla mı daha önemli Ayşegül mü?
- Heves, Ayşegül’ü kıskanıyor ama gücünü seviyor. Ceyla ise onun için daha başka, daha arkadaş. Kendini Ceyla’ya daha yakın hissediyor.


Seninle Heves arasında herhangi bir benzerlik var mı?
- Yok, aksine bende var olmayan neredeyse her şey Heves’te var. Ben o özelliklere sahip olmasam da Heves’te bunları canlandırmakla yükümlüyüm ama... Aramızda böyle bir sorumluluk bağı var.


DEMODE ŞEYLER DAHA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR


2008 Elite Model Look’ta üçüncü olmuştun. Yani model olarak da rahatlıkla kariyer yapabilirsin. Peki modellik mi oyunculuk mu deseler, hangisini tercih edersin?
- İkisi de yapmaktan zevk aldığım işler, bir tercih meselesi haline getirmemeye özen gösteriyorum.


Peki senin modayla aran nasıl? Takip ediyor musun?
- Ben modayı çok seven, ancak sadece gözümle takip eden biriyim! Modaya uygun giyinmek beni sıradanlaştırıyor, çünkü zıtlıkları seviyorum. Moda olmayanı giymek, enteresan şekillere bürünmek hoşuma gidiyor. Hayalini kuruyorum, çiziyorum, kumaşları alıyorum, diktiriyorum ve kendi yarattığım kıyafetleri giyiyorum. Bu beni daha çok mutlu ediyor.


Çoğu genç kız artık “Küçük Sırlar”ın kahramanları gibi giyinmeye gayret ediyor. O konuda ne diyeceksin?
- Evet, kıyafetlerimize ilgi çok büyük. “Küçük Sırlar” dizi olmasının yanında bir moda ve insanlar bu modayı çok sevdi... Yolda karşılaştığım hemen her genç kız, çekimlerde giydiklerimi nereden bulabileceklerini soruyor. Hatta bana giydirilen kostümleri gelip setten satın almak isteyenlerle bile karşılaştım. Sonunda bu konuyla ilgili web sayfamıza bir bölüm eklendi. İzleyicilerimiz hangi kıyafetin nereden alınabileceğini web sayfamızdan öğrenebiliyor.


HEDEFE ULAŞMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAM GEREK


Eğitimin hâlâ devam ediyor. Okul ile dizi çekimlerini bir arada götürmek yorucu olmuyor mu?
- Evet, Maltepe Üniversitesi’nde burslu olarak oyunculuk okuyorum. “Küçük Sırlar”ın çekimlerinin yanı sıra tiyatro oyunlarının provalarına da gidiyorum. Ama benimki tatlı bir yorgunluk. Başarılı bir projede, sevdiğim işi yapıyorum. Oyunculuğumu geliştirmek adına da okula ve tiyatro devam ediyorum. Bir hedefim var, o hedefe ulaşmak için çok çaba harcamam gerektiğinin farkındayım.


Okul ve set dışında neler yapıyorsun peki?
- O koşturmadan sonra doğal olarak evde olmayı, uyumayı ve kitap okumayı tercih ediyorum.


Ufukta yeni bir proje görünüyor mu peki? Mesela bir sinema filmi ya da tiyatro oyunu?
- Hayır, onaylanan, kesinleşen herhangi bir yeni proje yok şu anda...


KICKBOX’A BAŞLAYACAĞIM


Sporla ilgili misin?
- 11 sene profesyonel olarak spor yaptım. Ancak 1,5 senedir vakit bulamadığımdan yapamıyorum. Zaman yaratabildiğim ilk fırsatta da kickbox’a başlamak istiyorum.



AİLEMDEN TAM DESTEK ALDIM


Oyuncu olmak istemeni ailen nasıl karşıladı?
- Küçük yaşlardan beri hayallerimi süsleyen bir şeydi oyunculuk. Babam opera sanatçısı olduğundan sanatla iç içe büyüdüm. Aileme üniversitede oyunculuk bölümünde okumak, oyuncu olmak istediğimi söylediğimde, bana koşulsuz destek olacaklarını söylediler. Yaptığım işlerle gurur duymaları, beni gerçekten çok mutlu ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin