'Sağ Salim 2'ye bol kahkahalı gala!

'Sağ Salim 2'ye bol kahkahalı gala'...

Editör
09 Ocak 2014 - 11:11
Magazin

'Sağ Salim 2'ye bol kahkahalı gala'

Şen Şakrak gala

Galaya tam kadro katılan oyuncular, gece boyu keyifli görüntüler sergiledi.


İşte detaylar:

 

GALA YAPILDI

Büyük beğeni toplayan 'Sağ Salim' filminin devamı niteliğindeki 'Sağ Salim 2'nin galası, önceki gün Akmerkez'de yapıldı.

 

OYUNCULAR TAM KADRO

Filmin oyuncuları Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Murat Akkoyunlu, Hüseyin Avni Danyal, Nazlı Tosunoğlu, Metin Yıldız, Yakup Yavru, Hakan Vanlı, Ececan Gümeci, Burak Demir ve Baran Ayhan galaya tam kadro katıldılar.

 

KONUKLAR ARASINDA KİMLER VARDI?

Birinci filmiyle internette izlenme rekoru kıran filme konukların da ilgisi yoğundu. Geceye katılan isimler arasında Deniz Akkaya, Ayça İnci, Emre Kızılırmak, Burçin Abdullah, Adnan Koç, Ayşen Batıgün, Çağlar Sayın, Müge Uyar, İpek Düzgünkaya, Buket Kahraman, Arzu Oruç ve filme “Sağ Salim” isimli şarkısıyla destek veren Oğuzhan Uğur da vardı.

Gala öncesi soruları yanıtlayan filmin başrol oyuncuları Ezgi Asaroğlu ve Burçin Bildik;

 

''HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK''

"İlk filmimiz iyi bir izleyici kitlesine ulaştı. İkinci filmimiz de inşallah beğenilir ve izlenir; herkesin emeğine sağlık" dediler.[reklam]

İlk filmde 'Salim'in kimsesiz bir cenazeyi sevabına memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan macera, ikinci filmde yol arkadaşı 'Nihal'in annesinin intikam için rehin alınmasıyla devam ediyor.

 

10 OCAK'TA VİZYONDA

2012'de vizyona giren ve beğeniyle karşılanan komedi filmi Sağ Salim'in devam filmi olan filmde Salim'in hikayesini izlemeye devam ediyoruz.

Salim kimsesi olmayan bir cenazeyi memleketine götürmeye karar verir. Ancak bu yolculuk yolda karşılaştığı yol arkadaşı Nihal'le birlikte azılı katiller ve kötü adamlarla mücadele ettikleri bir maceraya dönüşür. Nihal'in annesi intikam için rehin alındığında ise işler iyice karışır.

Adamlarımız artık seri katil olarak aranmaktadır ve yakalanmamak için kılık değiştirmek zorunda kalırlar. Ne var ki bu da çözüm olmaz ve talihsizlikler iyice çığrından çıkar. Salim tekrar eline silah almak zorunda kalır, Nihal ise başı beladan kurtulmayan Salim'den uzaklaşıp annesini tek başına kurtarmak zorundadır.

Salim ise yaşadığı bu büyük travmalar sonrasında artık ne ölümden ne de ölümden korkmaktadır, Nihal'i yalnız bırakmak istemez ve peşine düşer...

 

FRAGMAN

'ÇILGIN DERSANE 3' OYUNCULARI FİLMİ ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin