resim yok
26 Aralık 2006 - 00:00

Kanal D'de yayınlanan "Sağır Oda" dizisi, gündemi yakalayan esprileri, senaryo içinde kullanmaya devam ediyor. Dizinin iki hafta önce yayınlanan bölümünde, Rus Ajan'ı konuşturmak için farklı bir işkenceye başvurulmuştu. Kadın ajanı fiziksel şiddetle konuşturamayan Zahid, sonunda odaya küçük bir teyple dönmüş, Ajdar'ın "Çikita Muz" şarkısıyla Rus Ajan'ı konuşturmaya çalışmıştı. Dizinin önceki akşam yayınlanan bölümünde de, günlerdir kamuoyunu meşgul eden THY'de deve kesme olayına gönderme yapıldı. Atatürk Havalimanı apronunda deve kestiren Uçak Bakım Başkan Vekili Şükrü Can'ın istifasıyla sonunçalanan olayı ele alan bölümde, Hakan Karahan'ın canlandırdığı istihbaratçı Oğuz, Ümraniye'deki hayvan pazarına giderek bir satıcıya deve olup olmadığını sordu. Satıcının deve bulunmadığını böylemesine üzerine, Oğuz Bey'in yanıtı ilginçti: 'Yoksa bütün develerinizi Türk Haya Yolları mı aldı?..' Oğuz'un bu sorusuna yanıt vermeyen çoban, arkasından "Senden iyi deve mi olur?" diye söylendi. İşkence şarkısı için para aldı Geçen haftaki bölümünde bir ajana işkence amacıyla "Çikita Muz" şarkısının dinlettirildiği "Sağır Oda" dizisinin yapımcıları, bu şarkı için Ajdar'a telif ödendiğini açıkladı.Kanal D'de yayınlanan "Sağır Oda" dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde, Rus ajanı fiziksel şiddetle konuşturamayan Zahid sonunda çareyi bir Ajdar şarkısında bulmuştu. Zahid, odaya küçük bir teyple dönmüş "Seni bugüne kadar kimseyi sorgulamadığım şekilde sorgulayacağım. Bunu sen istedin" demişti. Teybin düğmesine bastığında da Ajdar'ın "Çikita Muz" şarkısı çalmaya başlamıştı. Ajdar'ın reklamı oldu Dizinin yapımcılarından Cüneyt Özdemir, dizide Rus ajanı konuşturmak için "Çikita Muz" adlı şarkısını kullandıkları Ajdar'a, bunun karşılığında telif ödediklerini açıkladı. İstanbul Conrad Otel'de düzenlenen "Okulda Şiddet ve Madde Bağımlılığı" konferansında konuşan Özdemir, bir şarkıcının böyle bir durumdan rahatsız olabileceğini belirterek "Ama Ajdar bunu duyunca çok sevindi. Çünkü reklamı yapıldı. Bol bol televizyonlarda çıktı" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin