Şahan Gökbakar'dan haciz şoku!

Şahan'dan haciz şoku!

resim yok
27 Mayıs 2014 - 10:05
Magazin

Şahan'dan haciz şoku!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar kime haciz gönderdi?

Gökbakar'dan Tiglon Film'e haciz!

İşte detaylar:

 

ŞOK İDDİA!

Şahan Gökbakar'ın Tiglon Film'e haciz gönderdiği iddia edildi.

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın Tiglon Film'e haciz gönderdiği iddia edildi.

 

'RECEP İVEDİK 4' SONRASI...

Aksiyon Film ile yollarını ayırdıktan sonra Tiglon Film ile anlaşan Gökbakar'ın 'Recep İvedik 4' filmi nedeniyle firmaya haciz gönderdiği öğrenildi.

'Recep İvedik' serisinin ilk üç film sonrasında Aksoy Film ile yollarını ayıran Şahan Gökbakar, kendi kurduğu Çamaşırhane Film firmasıyla filmin çekimlerini gerçekleştirmiş, dağıtımcılığı için ise Tiglon Film ile anlaşmıştı.

 

RÜSUM VERGİSİ'NDE REKOR KIRDIĞI AÇIKLANMIŞTI

Recep İvedik serisi ve 'Celal ile Ceren' filmlerinden elde edilen 190 milyon TL hasılatın Kültür ve Turizm Bakanlığı'na 'Rüsum Vergisi' olarak aktarılan bir kısmı Şahan Gökbakar'ı bu alanda da rekortmen yaptı.[reklam]

'En Çok İzlenen Film', 'Toplam Gişe ve Hasılat' rekortmeni olan, sinema kariyerine başladığı 2008'den bu yana 'Recep İvedik' serisiyle birçok kez eleştirilen, sinemacılar tarafından dışlanan Şahan Gökbakar, sanat filmi olarak tanımlanan yapımların en büyük sponsoru haline geldi.

 

YÜKSEK HASILAT

Gökbakar'ın 6 yılda gösterime çıkardığı dört filmden oluşan 'Recep İvedik' serisi ve 'Celal ile Ceren', toplam 22 milyon 14 bin 711 kişi tarafından izlenirken 190 milyon 168 bin 277 TL hasılat elde etti.

 'Recep İvedik' serisi ve 'Celal ile Ceren'den elde edilen hasılatın yarısının üzerinden sinema salonları sahipleri, diğer yarısı üzerinden de filmlerin yapımcıları yüzde 10 Rüsum Vergisi verildi. Böylelikle Şahan Gökbakar'ın filmleri üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı'na 19 milyon TL kaynak aktarıldı. Gökbakar'ın 6 filmi ayrıca her sinema salonu sahibine ortalama 350 bin TL gelir sağladı.

 

 

ŞAHAN GÖKBAKAR 'RECEP İVEDİK 4' İLE SINIRLARI AŞTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin