resim yok
13 Kasım 2014 - 09:54
Magazin

Dava başlıyor...

 

Şahan 25 milyonu alamadı. 7 yıl hapsi isteniyor...

Komedyen Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik 4'te kendisini 25 milyon lira dolandırdığını iddia ettiği yapımcı Murat Akdilek'e açtığı davanın ilk duruşması, 18 Kasım'da görülecek.


Murat Akdilek'in yedi yıla kadar hapsi isteniyor!

 

HUKUK SAVAŞI BÜYÜYOR

Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik 4' filminden doğan, yaklaşık 25 milyon lira tutarındaki film gelirlerini Denizbank ve Tekstilbank'a ait olan faktoring şirketlerine aktaran Murat Akdilek ve dağıtım şirketi Tiglon hakkındaki hukuk savaşı büyüyor.

 

ŞİKAYETİNDE...

Şahan Gökbakar, konuyla ilgili yaptığı şikayette, Tiglon ile yaptıkları sözleşmede gelirin başka bir şirkete devrinin yasaklandığını kaydederek film gelirlerinin rıza dışında faktoring şirketlere aktarıldığını belirtti.[reklam]

İDDİANAME HAZIR

Hazırlanan iddianamede, Tiglon Dağıtım Şirketi'nin sahibi Murat Akdilek'in görevi kötüye kullandığı ifadesine yer verildi. Akdilek'in yedi yıla kadar hapsi isteniyor.

 

''SONUNA KADAR HESAP SORACAĞIM''

Şahan, hakkında ceza davası açılan Akdilek için şöyle konuştu:

''Hakkım olan paranın yok edilmesinde payı olan her kişi ve kurumdan sonuna kadar hesap soracağım.

İnsan; onuru, gururu ve emeği için yaşar. Başkasının hakkına göz dikenler hayatın komik olmayan yüzüyle er ya da geç tanışır.''

 

 

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN BAHİS VURGUNU! İŞTE O KUPON!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin