resim yok
05 Eylül 2014 - 11:32
Magazin

Şahan'ın Lady'si!

Şahan Gökbakar, aşkı Selin Ortaçlı'yla haftalığı 160 bin euro olan 'Lady Katerina' isimli yatta sefa yapıyor!


Son filmi 'Recep İvedik 4'ten alacağı 25 milyon lirasını yapımcı Murat Akdilek'e kaptırdığını söyleyen Şahan Gökbakar; lüks hayatını yaşamaktan da geri kalmıyor.

Komedyen, uzun süredir gözlerden uzak bir aşk yaşadığı oyuncu Selin Ortaçlı ile önceki gün Bodrum tatiline çıktı.

 

KAVGA ETTİLER

Ortaçlı ve Şahan Gökbakar, önceki gün THY'nin sabah 09.45 saatindeki uçağıyla Bodrum'a geldi. Uçağa binmeden tartıştığı sevgilisinin pembe bavulunu yere fırlatan komedyen; uçuş sırasında Selin Ortaç'la arasındaki problemi çözdü.

Bodrum Havalimanı'nı sevgilisinden yarım saat önce terk eden Şahan Gökbakar, taksiyle Yalıkavak'ın yolunu tuttu. Selin Ortaçlı ise yarım saat sonra yine taksiyle aşkının yanına gitti.

 

42 METRE BOYUNDA

Güzel oyuncu, Şahan'ın arkadaşlarıyla birlikte içerisinde olduğu 'Lady Katerina' isimli süper lüks bir yata bindi. Ünlü çift, hemen denize açılarak Bodrum'dan Marmaris'e doğru ilerledi.[reklam]

Şahan Gökbakar ve sevgilisi Selin Ortaçlı'nın tatil yaptığı 'Lady Katerina'nın haftalık kirası; 160 bin euro yani yaklaşık 480 bin lira. 42 metre uzunluğundaki yatta; 6 kamara ve 10 mürettabat bulunuyor. Güvertesinde jakuzi bulunan yatta helikopter pisti bile var!

 

KIYMET BİLİN

Selin Ortaçlı, uzun süredir aşk yaşadığı Şahan Gökbakar'la süper lüks yatta tatil yaptığı sırada twitter'da şu mesajı yazdı:

''Hayatın kendisini tatil gibi yaşamak ve her fırsatı değerlendirmek lazım biraz bazen. Hele bir de sevdikleriniz yanınızdaysa bunun kıymetini bilin ve şükredin.''

 

 

ŞAHAN GÖKBAKAR'I ÇILGINA ÇEVİREN TWEET!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin