resim yok
27 Eylül 2012 - 00:00

 

“Kelebeğin Rüyası”nın Zonguldak’taki çekimlerini tamamlayan Yılmaz Erdoğan, filmine verdikleri destekten dolayı şehir halkına teşekkür etti.
 
 
Ekip İstanbul’a geçti   
 
Yılmaz Erdoğan, hem senarist hem de yönetmen olarak imzasını attığı “Kelebeğin Rüyası” filminin Zonguldak’taki çekimlerini tamamladı. Çekimlere İstanbul’da devam edecek olan Erdoğan, şehirden ayrılmadan önce hem filmine ev sahipliği hem de maden ocağı sahnelerinde oyunculuk yapan halka teşekkür etti:
 
Hepsi çok yetenekli   
 
“Pek çok Zonguldaklı, oyuncu olarak bu filmde görev aldı. Ve ben hayatım boyunca bu kadar yetenekli insanı bir arada az gördüm. Tüm Zonguldak halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten sıra dışı, ömür boyu unutulmayacak bir deneyimdi. Özellikle gençler ve emekli madenciler şahaneydi.”     

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin