resim yok
30 Nisan 2012 - 00:00

 

Yakışıklı oyuncu Mehmet Aslan, yeni yaşını dostlarıyla birlikte Bebek'teki Chila'da kutladı. Deniz Akkaya, Pınar Altuğ-Yağmur Atacan, Ebru Akel, Kenan Ece, Emre Karayel gibi ünlü isimlerin katıldığı partiye Saba Tümer ve Mehmet Aslan'ın samimi halleri damga vurdu. Geceye en son katılan isim olan Tümer, partiden Mehmet Aslan'la birlikte ayrıldı. 
 
"BİZ EVLENMİŞTİK ZATEN" 
Mekan çıkışında soruları yanıtlayan Aslan, "29 yaşımı bitirdiğim gün 29 Nisan'a denk geldiği için kutlama yaptım" dedi. Yakışıklı oyuncu, güzel sunucu için ise "Her şeyin mimarı o. Saba olmadan olmaz. O benim şahdamarım! Aramızda Mevlevi bir aşk var" diye konuştu. Tümer ise "Biz canlı yayında evlendik. Mehmet kocam, biliyorsunuz" diyerek meşhur kahkahasını attı.
 
MİLYON DOLARA DEĞİŞMEM
Twitter'da iltifatlarına devam eden Mehmet Aslan, "Ne belinde silahın, ne de bankada milyon doların olsun. Saba gibi dostun olsun o yeter" yazdı.
 
GELiNLiK GiYMiŞTi
Bir dönem haklarında aşk yaşıyorlar iddiaları çıkan Saba Tümer ve Mehmet Aslan, canlı yayında evlenmişti. Programda gelinlik ve damatlık giyen ikili, aşk yaşadıklarını espirili bir dille red etmişlerdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin