Şahin Irmak'ın şaşırtan oyunculuk hayali!

''Hayalim kadını oynamak''

resim yok
24 Ekim 2014 - 10:57
Röportaj

''Hayalim kadını oynamak''

Şahin Irmak: ''Her oyuncunun oynamak istediği bir sürü rol vardır ama bir kadını oynamak gerçekten çok zor; inandırıcı olmak lazım. Bıyıkları kesip yapabilirim.''


'Çok Güzel Hareketler Bunlar'la tanıdığımız Şahin Irmak, Yılmaz Erdoğan yönetimindeki projeyle hayatının değiştiğini söylüyor.

Irmak'la BKM Mutfak'taki eğitim sürecini, bu akşam Star TV'de yeni sezonu başlayacak 'Kim O' programını ve oyunculuktaki hayallerini konuştuk.     

'Kim O' programının formatında bir değişiklik var mı?

Sadi (Celil Cengiz), bu sezon bizimle beraber değil ama ekibe yeni birkaç arkadaşımız katıldı. Gülhan Tekin, Erdem Baş ve Sinan Çalışkanoğlu. Gülhan benim BKM'den arkadaşım. Erdem ve Sinan da bize hemen adapte oldu. İçerikle ilgili de biraz değişiklik var. Eğlenceli, alternatif bir gece şovu yapacağız.

İzleyicinin karşısına yine 'Hıyarlı Baba' karakteriyle çıkıyorsunuz. Rolün üzerinize yapışması sizi rahatsız ediyor mu?

Yılmaz ağabey (Erdoğan) yıllarca 'Mükremin Abi' olarak dolaştı. Keza Engin Günaydın; yıllarca 'Burhan Altıntop'tu... Yani bu, çok sıkıntı yaratacak bir durum değil. Başka bir şey yaparsınız, o karakter unutulur. Zaten bence rol aslında kişinin değil, seyircinin üzerine yapışıyor. Üzerine onlarca iş yapsanız da, bazen durum değişmeyebiliyor.

Program dışında başka projeniz var mı? Dizi mesela...

Şu sıra dizi yapmak istemiyorum. En son bir sit-com yapmıştım. Sit-com yine neyse de, drama çok yorucu oluyor. Önemli bir rol oynuyorsan altı gün, günde 20 saat çalışıyorsun. Ben artık öyle bir şey yapmak istemiyorum.

 

HiÇ KOPMADIK

''Yıl­maz Er­do­ğan ka­ri­ye­ri­miz­de­ki en önem­li ki­şi­dir. BKM Mut­fak bir ne­vi okul­du.  Yaz­ma­yı da, oy­na­ma­yı da, mi­za­hı da ora­da öğ­ren­dik. 10 se­ne­miz ne­re­dey­se be­ra­ber geç­ti. 'Çok Gü­zel Ha­re­ket­ler Bun­la­r'dan son­ra da bir kop­ma du­rumu ol­ma­dı. Ta­til­ler de da­hi be­ra­be­riz. Bu­gün bir pro­je­nin ol­ma­ma­sı, bir da­ha bir­lik­te ça­lış­ma­ya­ca­ğız an­la­mı­na gel­mi­yor.''

 

ÇOCUĞUMUN ANNESiNi  BULDUM

Geçtiğimiz günlerde doğum gününüzü kutladınız. 30'lu yaşlar neler getirdi?

Efendilik getirdi. 20'lerde biraz hızlıydık. Seyirciyle de, para kazanmayla da erken tanıştık. 30'dan sonra biraz daha duruyor insan. Ben de durdum, iyi anlamda söylüyorum; güzel durdum... Eskisi kadar sık dışarı çıkmıyoruz.[reklam]

Bir süredir Asena Tuğal ile birliktesiniz. İlişkiniz nasıl gidiyor?

Güzel devam eden bir ilişkim var...

Bir röportajınızda ''Çocuğumun annesini bulduğumda nikahı basacağım'' demişsiniz. Buldunuz mu peki?  

Galiba buldum. Emin olduğum için, güvendiğim için böyle hissediyorum ama henüz bir tarih ya da net bir şey yok. Çocukları çok sevdiğim için çocuk yapma hevesim oldu.

 

NURGÜL ÇOK SAĞLAM KIZ

Kariyerinizin başlarında  çok zorluk çektiniz mi?

Ben mesleğimi yapabilmek, iyi işlerde var olmak istiyordum...Ufak ufak yapıyorum. Daha bir şey oynamadım.

Nasıl bir rolde oynamak istersiniz?

Her oyuncunun oynamak istediği, hayali olan bir sürü rol vardır. Bir manyağı da oynamak isterim, katili de, bir kadını da... Ama bir kadını oynamak gerçekten çok zordur; inandırıcı olmak lazım. Bıyıkları kesip, yapabilirim...

Birlikte rol aldığınız Nurgül Yeşilçay'a hayran olduğunuzu söylemiştiniz. Aynı projede yer almak istediğiniz başka kimler var?

Nurgül'ü gerçekten çok beğeniyorum. Her şeyi konuşabildiğim bir arkadaşım oldu. Çok sağlam kızdır. Onun dışında tabii oynamak istediğim çok isim var. Sanem Çelik mesela...

 

 

ÜNLÜ OYUNCULAR GECELERDE FENA YAKALANDI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin