Salem 3. sezonuyla final yapıyor!

WGN America ilk orijinal dizisi Salem'de yolun sonuna gelindiğini duyurdu. Buna göre devam etmekte olan üçüncü sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

Volkan Küçükel
14 Aralık 2016 - 08:30
İptal - Onay

Ve Salem'in büyüsü bozuldu...

SALEM 4. SEZON OLMAYACAK!

Son dönemde dizi işine giren WGN America ilk orijinal senaryolu dizisi Salem'de yolun sonuna gelindiğini duyurdu. Buna göre devam etmekte olan üçüncü sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

2017'nin başlarında ekranlara gelmesi planlanan final bölümünde hikayenin tatmin edici bir sonla tamamlanacağı belirtiliyor.

Duyuru sonrası açıklamalarda bulunan dizinin yaratıcı isimleri Brannon Braga ve Adam Simon bu sezonun final sezonu olacağını bildiklerini ve Mary'nin hikayesini buna göre ele aldıklarını belirtirken, ortaklıkları ve tatmin edici bir son için kendilerine özgür bir ortam yaratmalarından dolayı WGN America ve Fox 21'e minnettarlıklarını dile getirdiler. Proje üzerinde çalışmayı kendileri için büyülü bir deneyim olarak niteleyen ikili "Salem dünyasını hayata geçirmek için bizlere katkıda bulunan her yapımcı, yazar, yönetmen, oyuncu ve ekip üyesine teşekkür etmek istiyoruz" ifadeleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

16-12/14/salem_19280.jpg

SALEM NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Peki Salem neden bu sezon sonlandırıldı? Açıkçası dizinin işleyebileceği daha çok hikaye vardı. Resmi olarak bir açıklama yapılmış olmasa da dizinin düşen izleyici sayısı yapımcılara ve kanala erken final kararı aldırmış gibi görünüyor. Son dönemde bölüm başına 200-300 bin izleyici ortalamalarında gezen Salem, 2004 senesinde 1.5 milyon izleyiciye ulaşarak ekran macerasına başlamıştı.

Janet Montgomery'i Mary Sibley karakteriyle izlediğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Shane West, Seth Gabel, Ashley Madekwe, Tamzin Merchant, Elise Eberle ve Iddo Goldberg gibi çeşitli yapımlardan aşina olduğumuz isimler rol alıyordu. Lucy Lawless ve Stuart Townsend ise ikinci sezonda kadroya katılan isimler olmuşlardı.

SEZON SÜRÜYOR

Çarşamba akşamları ekranlara gelmeye devam eden Salem şu sıralar final sezonunun ortalarında. Fox 21 Television Studios yapımcılığında hazırlanan dizi, 14 Aralık'ta sezonun altıncı bölümü "Wednesday's Child" ile kaldığı yerden devam edecek.

Salem'in sona ereceğinin hiç umulmayan bir dönemde açıklanması dizi hayranlarını üzse de en azından hikayeye bir son verileceğinin açıklanması takipçiler için ufak bir teselli olsa gerek! Siz bu iptal kararını nasıl karşıladınız?

'Salem' 3. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin