resim yok
10 Mayıs 2013 - 00:00

Bu sahne çok konuşulacak!

 

GS bayrağı çöpte!

 

Show TV'nin yeni dizisi Salih Kuşu'nda Galatasaray bayrağının çöpe atıldığı sahne Cimbom taraftarlarını çok kızdırdı.

 

Ortalık karıştı


Ünlü oyuncu Levent Ülgen'in oynadığı sahnede duvarda duran Galatasaray bayrağını alıp, ulan Salih zengin adammışsın ama Galatasaraylıymışsın, herkes bir gün Fenerbahçeli olacak tezini doğrulayalım diyerek Galatasaray bayrağını çöpe attığı sahne ortalığı karıştırdı.

GANİ MÜJDE ÖZÜR DİLEDİ

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Salih Kuşu, olaylı bir başlangıç yaptı.

Dizide Galatasaray bayrağının çöpe atıldığı sahne sarı kırmızılı taraftarın tepkisini çekti.

Tepkiler üzerine Twitter'da açıklama yapan dizinin senaristi Gani Müjde, "Çöp sahnesi senaryoda yoktu. Sahne atıldı ve ekleyen arkadaşa gereken ceza verildi. İncinen arkadaşlardan sorumlu olmasam da özür dilerim" dedi.

 

Sosyal medya ayakta!


Twitter'da dizinin o sahnesiyle ilgili binlerce tweet atıldı.
[reklam]
Galatasaralı taraftarlar, sosyal medya sert tepki gösterirken, RTÜK ve Show TV yönetimini mail bombardımanına tuttu, dizinin yayından kaldırılmasını istedi.

Dizide ne anlatılıyor?

Dizide Levent Ülgen hem çok zengin olan Salih, hem de büyük bir sefalet içinde yaşayan Bahtiyar rollerini canlandırıyor.

Salih bir gün ortadan kayboluyor. Ailesi her yerde Salih'i ararken tesadüfen parkta yatan Bahtiyar'ı buluyorlar ve onu Salih sanıyorlar. Bahtiyar'ı alıp eve götürüyorlar.

Kendisinin Salih olmadığını aileye bir türlü anlatamayan Bahtiyar, yaşadığı yoksulluğun ardından bir anda lüks hayatın büyüsüne kendisini kaptırıyor ve dizideki komedi böylece başlıyor.

 

İŞTE OLAY YARATAN O SAHNE

 

 

AŞK EMEK İSTER HAYRANLARINA KÖTÜ HABER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin