resim yok
22 Nisan 2013 - 00:00

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Salih Kuşu dizisine 6 yeni oyuncu daha katıldı.
 

Oyuncu kadrosu genişliyor

 

Daha önce ekranlarda Yahşi Cazibe, Hayat Bilgisi ve Türk Malı gibi komedi türündeki dizileri yapan Süreç Film, şimdi de "Salih Kuşu" için hazırlıklarını yapıyor.

 

Gani Müjde ve ekibinin dizisi

Yakında Show TV'de ekranlara gelecek olan Salih Kuşu dizisinin senaryosunu Gani Müjde ve ekibi Tükenmez Kalem Grubu'nun üyeleri yazıyor.

 

Yeni isimler


Daha önceden diziye katılması kesinleşen güzel oyuncu Hande Ataizi, Yasemin Yalçın ve Levent Ülgen'in dışında 6 ünlü oyuncuyla daha anlaşma yapıldı.

 

İşte o 6 isim

Salih Kuşu'na Nevra Serezli, Bülent Kayabaş, Ayçin İnci, Goncagül Sunar, Bekir Aksoy, Murat Eken de katıldı.

 



“Salih Kuşu”nda zengin bir işadamının yerine geçen Bahtiyar adlı adamın Salih'e dönüşmesi anlatılıyor.

Dizinin konusu şöyle:

Öykünün kahramanı “Bahtiyar” eşi, iki çocuğu, kayınvalidesi ve başını sürekli belaya sokan kayınçosuyla ay sonunu zor getiren bir dar gelirlidir.

Ancak bir gece sokakta bankta uyurken hayatını değiştirecek bir olay gerçekleşir.

“Bahtiyar” adamları tarafından günlerdir aranan zengin holding patronu “Salih Bey” sanılarak işadamının köşküne götürülür.

Bu hayatı seven ve “Salih”i oynamaya devam eden “Bahtiyar” çeşitli sebeplerle gerçek ailesini de köşke getirtir. Ancak bu ihtişamlı hayatın sürmesi pek de kolay değildir.

 

SALİH KUŞU DİZİSİNİN YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin