Salvation dizisine 2. sezon onayı!

CBS kanalının yaz dönemi dizisi Salvation resmi 2. sezon onayını kaptı!

Volkan Küçükel
19 Ekim 2017 - 16:57
Gündem

CBS kanalının 13 bölümlük ilk sezonuyla yaz döneminde ekranlara getirdiği gerilim dizisi "Salvation"ın kaderi belli oldu!

Kanalların yaz dönemi izlenme oranları beklentilerinin değerlendirilmesi daha güç olduğundan Salvation'ın yeni sezon onayı alıp alamayacağı bir süredir merak konusuydu. 20 Eylül'de sezon finalini gerçekleştiren dizi, bir aylık aranın ardından güzel bir haberle geldi!

SALVATION 2. SEZONUYLA GERİ DÖNECEK!

CBS, diziye resmi 2. sezon onayını verdi.

YENİ SEZON DETAYLARI

Yeni sezon, ilk sezonda olduğu gibi 13 bölümden oluşacak. İkinci sezon bölümleri 2018'in yaz döneminde ekranlarda olacak.

17-10/19/salvation-dizisi.jpg

SALVATION REYTİNGLERİ

MIT'de öğrenim gören Liam isminde hazır cevap ve zeki bir öğrenci Liam Cole (Charlie Rowe) ve zengin bir teknoloji yıldızı Darius Tanz'ın (Santiago Cabrera), dünya ile çarpışmasına sadece altı ay kalan bir astreodin varlığını keşfetmesi ve bu gizli proje için bir takım oluşturmaları çerçevesinde gelişen gizem ve gerilim yüklü olayları konu edinen Salvation, ilk sezonunda kendi günündeki yayınında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 3.52 milyon izleyici ortalamalarını elde etmişti.

Dizi, ilk sezonu boyunca başlangıcından sezon finaline kadar reytinglerde istikrarlı bir seyir göstererek dikkat çekmişti.

17-10/19/salvation-dizisi-cbs.jpg

Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan, Charlie Rowe, Jacqueline Byers, Rachel Drance ve Ian Anthony Dale gibi isimlri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi; CBS Television Studios ve Secret Hideout ortak yapımcılığında; Liz Kruger, Craig Shapiro, Alex Kurtzman, Heather Kadin, Stuart Gillard ve Peter Lenkov'un yürütücü yapımcılığında hazırlanıyor.

CBS, ZOO'YA 4. SEZON ONAYINI VERECEK Mİ?

CBS, üçüncü sezonunu tamamlayan bir diğer yaz dizisi Zoo hakkında ise şimdilik bir karar almış değil.

"Salvation" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin