Sana Bir Sır Vereceğim setinde genç oyuncunun zor anları!

Kızı esrarengiz adamlar tarafından kaçırılmış bir anne... Eşini kaybetmiş, oğlunu kötülüklerden korumayı kendine görev edinmiş bir baba... Ve birbirinden farklı olağanüstü güçlere sahip beş çocuk.

resim yok
02 Eylül 2013 - 12:13
Magazin

Kızı esrarengiz adamlar tarafından kaçırılmış bir anne... Eşini kaybetmiş, oğlunu kötülüklerden korumayı kendine görev edinmiş bir baba... Ve birbirinden farklı olağanüstü güçlere sahip beş çocuk.

Onlar bambaşka hayatlardan geldiler ama kendilerini korumak için bir aile olmak zorundalar...

 

SETTE ZOR ANLAR!

Sana Bir Sır Vereceğim' dizisinde 3 tonluk su dolu tankın içine giren Demet Özdemir, zor anlar yaşadı.

 

KAÇIRILMA SAHNESİ

FOX’un sevilen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim'de Aylin karakterini canlandıran oyuncu Demet Özdemir dizinin 8. bölümün kaçırılma sahnesinde zor anlar yaşadı.

 

HAYATTA KALMA SAVAŞI

Dizide Savaş’ın (Berk Cankat) intikam planları yüzünden kaçırılan Aylin, rehin tutulduğu hangarda su dolu tankın içersinde resmen hayatta kalma savaşı verdi.

 

3 TON SU DOLU TANKIN İÇİNDE

Ünlü ilüzyonist Houdini’nin gösterilerinde yer verdiği ve daha önce de Cem Yılmaz’ın ‘Hokkabaz’ filminde benzerini kullandığı bir su tankı çekimler için özel olarak hazırlandı.

 

RAHATSIZLIK GEÇİRDİ

Gün boyu süren çekimlerde rol gereği 3 ton su bulunan bir tankın içersinde kurtulmaya çalışması çekimlerin en tehlikeli anlarından birisi olurken sahnenin birkaç defa tekrarlanması üzerine Demet Özdemir fazla ıslak kalması yüzünden ufak bir rahatsızlık geçirdi.

 

ZİRVEDE

Yayın hayatına başladığı günden bu yana ratinglerde üst sıralarda yer alan dizi, son bölümüyle  AB'de ikinci, tüm kişilerde ise gün birincisi oldu!

 

SOSYAL MEDYADA DA...

Dizi yayın saatinde sosyal medyada da en çok ilgi gösterilen konu oldu.[reklam]

Dizi fanları Twitter da #TilkiAyliniSeviyor hashtag'i ile hem düşüncelerini paylaştı, hem de hashtag trending topic oldu.

Sana Bir Sır Vereceğim dizisi her Cuma Fox ekranlarına geliyor. Dizinin 9. bölümü için tüm dizi fanları nefeslerini tutmuş ddurumda. Yeni bölüm, 06 Eylül Cuma günü 20:15'te yayınlanacak. Bakalım bu bölümde neler olacak...

Yapım: Scor Films
Yapımcı: Selim Erkul - Cemal Ozan Çam
Yönetmen: Cevriye Demir
Uygulayıcı Yapımcı: Fikret Soğancı
Görüntü Yönetmeni: Özgür Polat
Sanat Yönetmeni: Tolga Pakman
Senaryo: Ethem Özışık
Tretman: Erkan Birgören - Hilal Yıldız
Müzik: Magicpost / İnanç Şanver - Volkan Akmehmet

 

 

SANA BİR SIR VERECEĞİM 9. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin