Sana Bir Sır Vereceğim'in yerini hangi dizi alıyor?

Başrollerinde Keremcem ve Ezgi Asaroğlu'nun rol aldığı FOX TV'de yayınlanacak olan O Hayat Benim dizisinin yayın günü belli oldu.

resim yok
05 Şubat 2014 - 13:06
Magazin

Başrollerinde Keremcem ve Ezgi Asaroğlu'nun rol aldığı FOX TV'de yayınlanacak olan O Hayat Benim dizisinin yayın günü belli oldu.

O Hayat Benim dizisinin yayın günü belli oldu...

 

İşte detaylar:

 

YAYIN GÜNÜ

O Hayat Benim ilk bölümüyle 16 Şubat Pazar 19.45'te ekranda olacak.

Proje seçiminin kendisi için önemli bir süreç olduğunu belirten Keremcen, orjinal senaryosuyla dikkat çeken yeni projesiyle ekrana geleceği için son derece mutlu.

 

FARKLI...

Özellikle karakterinin derinliği, geçmişe ait sırları ve çelişkileri oyunculuk anlamında Keremcem'i daha farklı bir perspektifte izleyici karşısına çıkacak.

 

KEREMCEM, İYİ ADAM MI KÖTÜ ADAM MI?

O Hayat Benim'de Ateş rolüyle ekrana gelecek olan Keremcem, bu rolüyle sevenlerini şaşırtacak.[reklam]

Keremcem, geçmişten getirdiği sırları ve gerçek aşkı arasında yaşadığı gel-gitlerle savaşan genç ve başarılı işadamı rolüyle, hikayenin gidişatını en fazla etkileyecek karakter olarak karşımıza çıkacak.

Ateş, her ne kadar kendini aşka teslim etmek istese de, geçmişten gelen ağır yaraları, bu aşkı hem kendisi için hem de Bahar için imkansız hale getirecek.

 

ÖZGÜN SENARYO

Özgün senaryosuyla tüm izleyenleri ekran başına çekecek olan dizi, O Hayat Benim, en yakın bildiklerinin ihanetine uğrayarak hayatı çalınan bir genç kızın hikayesini ekrana getirecek.

 

1. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Şanssızlıklarla başlayan hayatı yine şanssızlıklarla devam eden Bahar’ın her şeye rağmen ayakta kalma çabalarını anlatan dizi, aynı zamanda entrika ve sırlarla dolu bir dünyanın kapılarını açacak izleyiciye.

 

 

'SANA BİR SIR VERECEĞİM'İN FİNALİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin