resim yok
18 Aralık 2011 - 00:00

 

GEÇTİĞİMİZ cuma gecesi “Beyaz Show”a konuk olan Candan Erçetin, sosyal paylaşım sitesi Twitter’ı kullanmadığını açıkladı.
Twitter’ı hiç görmediğini belirten ünlü sanatçı, “Sanal ortamda arkadaşlık kurmak yerine zamanımı gerçek arkadaşlarımla geçirmeyi tercih ederim. Sanal sohbetler bana göre değil” dedi. Programa telefonla bağlanan İzel de Erçetin’in vefalı bir arkadaş olduğunu söyledi: “Candan benim çok eski dostum. Yıllar önce Bodrum’da bir kulüpte program yapıyordum. O zamanlar ankesörlü telefonlar vardı. Candan gece beni arayıp ‘Ne yapıyorsun’ diye sordu. ‘Parmağım kırıldı, kolum komple alçıda’ dedim. O gece otobüse binmiş, sabah yanımdaydı. Bir hafta bana baktı, beni iyileştirip öyle döndü.”
 
Beyazıt Öztürk’ün sunduğu programa Candan Erçetin’in yanı sıra spiker Nazlı Tolga ve oyuncu Burak Özçivit de konuk oldu.       

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin