Sanem Çelik yeni dizisini ve Amerika serüvenini anlattı!

Los Angeles'ta yaşayan Sanem Çelik, Amerika'nın kendisine pek çok şey kattığını söylüyor.

resim yok
31 Ekim 2013 - 13:21
Magazin

Los Angeles'ta yaşayan Sanem Çelik, Amerika'nın kendisine pek çok şey kattığını söylüyor.

 

Çelik, ''İnsana verilen değer ve yasalar var. Hayatta yürümek adına sana olanaklar sağlıyor, ilerleyebilmen için'' diyor.

Kasım ayında ''Behzat Ç. Ankara Yanıyor'' filmi ve Kanal D'de yayınlanacak ''Tut Ki Gecedir'' dizisiyle dönüş yapacak olan Çelik, uzun yıllardır Los Angeles’ta sürdürüyor yaşamını.

 

2006'da 'melekler şehri'ne yerleştikten sonra (birkaç bölüm süren Güldünya dizisi hariç) bir projede yer almayan deneyimli oyuncu doğru projeyi beklediği için sessiz kaldığını söylüyor:

 

''Kimse beni yanlış anlamasın, kendimi yok etmeye, geri çekmeye, ‘küstüm, kızdım,’ diye tepki göstermeye çalışmıyorum. Doğru olmayan bir projede ne seyirci beni seyretmekten mutlu olur, ne de ben oynamaktan mutlu olurum. Kameranın etkisi o anlamda çok güçlü olduğu için durumumuzu anlıyor seyirci.

 

Mümkün olduğu kadar sağlıklı düşünüp içgüdülerime güvenip karşıma çıkan en doğru şeyi yapmaya çalışıyorum. Bizim memleketimize de bir mesaj olsun istiyorum.

 

Bir cümlesi olsun, yenilik getirsin, bir şeylerin taklidi olmasın. Çok şey isteyince de hepsi pat diye olmuyor.”

 

''YABANCILIK HİSSETMEDİM''

Bu yılın başında Derviş Zaim'in filmi Balık'ın çekimleri için İstanbul'a geldiğinde 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' için de teklif aldı.

 

Filmde Almanya’dan gelen Ulrike adında disiplinli bir polisi canlandıran Çelik;

 

''Çekimler çok keyifliydi. Güzel bir ritmin içerisindeydik. Ne istediğini bilen bir yönetmen Serdar Akar. Bu da hızına hız katıyor. Ekip de çok keyifliydi, aralarında hiç yabancılık hissetmedim'' diyor.

 

''FARKLI BİR HİKAYE''

Behzat Ç. Ankara Yanıyor'un yanı sıra bu ay 'Tut Ki Gecedir'de Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış ile rol alacak Çelik, yeni dizisini de anlattı:[reklam]

''Farklı bir hikaye. Biraz değişik konuların peşine düşmemiz gerektiğine inanıyordum. Böyle bir hikaye gelince olabileceğini düşündüm. Seyirciyle beraber yeni bir yolun içinde yürüyeceğiz diye umuyorum.''

 

LOS ANGELES SERÜVENİ

Uzun yıllar kaldığı Amerika’nın ona ne kattığını sorunca, ''İnsan hakları anlayışı benim için daha da önemli hale geldi. İnsana verilen değer ve yasalar var. Bunu seversin sevmezsin, tartışırsın ama hayatta yürümek adına sana olanaklar sağlıyor, ilerleyebilmen ve gelişebilmen için” diyor.

 

Ünlü oyuncu orada geçirdiği zamanı hobilerini geliştirmek için kullanmış. Bu arada hobi deyip geçmeyin, uzun bir bale eğitimine de sahip Çelik, küçüklüğünden beri pinpondan biniciliğe, okçuluktan bilardoya kadar onlarca farklı konuya el atmış.

 

''Yeni şeyler öğrenmek bildiklerimin üstüne bir şeyler katmamı sağlıyor. Olmadık zamanlarda tahmin etmediğim bir şeyden faydalanabiliyorum. O yüzden ne kadar çok şey öğrenirsem o kadar sürprizli oluyor'' diyor.

 

 

MAHSUN KIRMIZIGÜL'Ü REDDETTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin