Editör
12 Mart 2012 - 00:00

Deniz Tunca, savcılığa başvurarak bilgisinin dışında deniztunca.com adlı bir site oluşturulduğunu ve bu siteye farklı kişilerin yorum yaptıklarını belirtti. Siteye yapılan yorumların zaman zaman hakarete vardığını ve telefonuyla Facebook’taki hesabına da benzer mesajların geldiğini ifade eden güzel oyuncu, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Soruşturmada sahte internet sitesini oluşturan kişilere ulaşıldı. Ancak Tunca’dan özür dileyen şüpheliler, pişman olduklarını ve uzlaşmak istediklerini ifade ettiler. Facebook’taki yazılara ilişkin incelemelerdeyse siteyi takibe alan emniyet, şüphelilerin IP numaralarını tespit edemedi. Ancak soruşturma sürerken Tunca avukatı aracılığı ile savcılığa bir dilekçe sunarak Facebook’taki kişilere ulaşmanın mümkün olmadığını belirterek artık şikayetçi olmadığını ifade etti. Savcılık şikayetten vazgeçilmesi üzerine soruşturmaya takipsizlik kararı verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin