Sara Blaedel'in Louise Rick roman serisi dizi oluyor!

Danimarkalı yazar Sara Blaedel'ın suç türündeki Louise Rick roman serisi televizyon ekranına taşınıyor. The Forgotten Girls uyarlanacak ilk roman.

Volkan Küçükel
19 Ekim 2017 - 14:59
Gündem

Kitapları 30'un üzerinde ülkede yayımlanan Danimarkalı yazar Sara Blaedel'ın çok satan suç serisi "Louise Rick" de televizyona dizi olarak uyarlanıyor! Bron Studios' TV Group, araştırmacı dedektif Louise Rick'in maceralarını anlatan kitap serisinin televizyon uyarlaması haklarını satın aldı.

LOUISE RICK - THE FORGOTTEN GIRLS DİZİ OLUYOR!

Seriye dahil olan romanların hepsinin televizyon dizisi olarak yayınlanmasının planlandığı projenin ilk parçası serinin yayımlanan ilk kitabı "The Forgotten Girls (Unutulmuş Kızlar)" olacak ve bu roman uyarlamasının hikayesi dizinin 1. sezonun hikayesine zemin hazırlayacak.

17-10/19/unutulmus-kizlar-1508413835.jpg

"THE FORGOTTEN GIRLS" KONUSU

Grand Central Publishing tarafından 2015 senesinde yayımlanan kitabın kısaca hikayesine bakacak olursak;

The Forgotten Girls'te hikaye; ıssız bir ormanda yüzünde geniş bir yarası olan ve kimliği belirlenemeyen bir kadın cesedinin bulunması üzerinden şekilleniyor.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'nin yeni sorumlusu Louise Rick ve ortağı cesedin ve bu cinayeti işleyen katilin kimliğini ortaya çıkarmak için işe koyulurlar.

Rick ve ortağı soruşturmayı genişletip olayın içine girdikçe ilginç şeyler keşfetmeye başlarlar. Bulgular kendilerini bir akıl hastanesiyle bağlantılı on yıllarca süren çözülememiş çok ilginç bir gizemin içine sürükler.

Bron'un İş & Hukuk İşlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı David Davoli ve The Gotham Group'tan Shari Smiley ile yapılan anlaşma çerçevesinde Bron'dan Aaron L. Gilbert ve Danielle Reardon dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecekler.

17-10/19/sara-blaedel.jpg

Sara Blaedel konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Louise Rick'i ekranlarda görmek uzun süreli rüyalarımdan biriydi ve bunu gerçekleştirmek için Bron'dan daha dinamik ve yaratıcı bir ekiple çalışmayı hayal edemezdim. Louise oldukça kararlı ve acımasız bir araştırmacı olsa da aynı zamanda kendi iç dünyasında insancıl ve kusurlu birisi. Aynı zamanda zorlu ve büyüleyici olan Louise'in serüvenlerinin ekranda canlanmasını izlemek büyüleyici olacak" ifadelerini kullandı.

Yürütücü yapımcılardan Reardon ise yeni projeleri hakkında şöyle konuştu:

"The Forgotten Girls, merak uyandırıcı ve bağımlılık yapan Louise Rick kitap serisinin büyüleyici başlangıç noktası. Sara Blaedel'le çalışmaktan; Louise Rick karakterini ve cinayet gizemlerini televizyona getirecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız."

Projenin uyarlama senaryo geliştirme çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin