Sarah Jessica Parker ekranlara geri dönüyor

HBO'nun yeni dizisi Divorce'u tanıyalım...

Volkan Küçükel
23 Haziran 2016 - 14:43
Yeni Bölüm

Ve Emmy ödüllü Sarah Jessica Parker nihayet ekranlara geri dönüyor!

Sex and the City​'nin yıldız ismi kendisine şöhret katan kanalın çatısı altında bu kez yarım saatlik komedi 'Divorce' ile sevenleriyle buluşacak.

HBO'nun yeni dizisinden ilk görüntüler de geçtiğimiz gün yayınlandı. Parker, diziden ilk fragmanı kişisel Instagram hesabından paylaştı.

DIVORCE KONUSU

Catastrophe'dan Sharon Horgan'ın yaratıcısı olduğu dizinin hikayesi Sarah Jessica Parker'ın karakteri Frances'in aniden kocası Robert (Thomas Hayden Church) ile olan evliliğini ve hayatını yeniden gözden geçirmeye başlaması ancak evliliğe bir mola verip, yeni bir başlangıç yapmanın düşünden zor olduğunu keşfetmesi üzerine şekilleniyor.

16-06/23/dish-062216-sjp-divorce.jpg

Parker ve Paul Simms'in yapımcı kadrosunda bulunduğu dizinin oyuncu kadrosunda Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins ve Charlie Kilgore gibi isimler de bulunuyor. Molly Shannon hikayede Frances'in sinirli arkadaşı Diane ve Talia Balsam ise Frances'in yakın arkadaşı Dallas karakterleriyle yer alacak.

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Divorce, önümüzeki sonbahar döneminde HBO ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Son olarak ilk sezonun 10 bölümden oluşacağını da hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin