Sarah Shahi yeni dizisini buldu: Reverie

Sarah Shahi, NBC'nin drama türündeki pilot bölüm siparişlerinden Reverie'nin başrol oyuncusu olarak projeye dahil oldu.

Volkan Küçükel
11 Şubat 2017 - 14:32
Gündem

Son dönemde Person of Interest dizisinde karşımıza çıkan güzel oyuncu Sarah Shahi'yi özlediniz mi?

Pilot bölüm siparişlerinin verilmeye başlandığı şu dönemde birçok dizi projesinden teklif alan gözde aktris, tercihini NBC'nin drama türündeki pilot bölüm siparişlerinden "Reverie"den yana kullandı ve dizinin başrol oyuncusu olarak projeye dahil oldu.

'REVERIE' KONUSU

Bilim-kurgu gerilim dizisi Extant'ın yaratıcısı olan Mickey Fisher'in senaryosunu kaleme aldığı sağlam temelleri olan ve heyecan verici bir gerilim olarak nitelendirilen Reverie'nin hikayesi; insan davranışlarında uzmanlaşmış eski bir dedektif olan Mara'nın (Shahi), gelişmiş bir sanal gerçeklik programının başlatılmasının tehlikeli ve istenmeyen sonuçlara neden olmasıyla birlikte göreve getirilmesi ekseninde yaşanan olaylara dayanıyor.

17-02/11/sarah-shahi-aktris.jpg

SHAHI'NİN DİZİ KARİYERİ

Yakın dönemde USA Network'ün draması Fairly Legal (Kate Reed) ve CBS'in popüler dizisi Person of Interest'ta (Sameen Shaw) izleyicilerin karşısına çıkan aktris, geçmiş dönemde The L Word (Carmen de la Pica Morales) ve Life (Dani Reese) gibi dizilerde de rol almıştı. Shahi'yi yakın dönemde Pitch, Ray Donovan ve Chicago Fire'da konuk oyuncu olarak da izledik.

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Reverie'nin yürütücü yapımcılığını Fisher ile birlikte Extant'tan çalışma arkadaşları Brooklyn Weaver, Amblin TV'den Darryl Frank ve Justin Falvey üstleniyor.

Universal TV ve Amblin ortak yapımcılığında hazırlanan dizi için oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

'Sarah Shahi - Person of Interest'

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin