resim yok
20 Aralık 2013 - 11:22
Magazin

Sarayda gizli parti!

Türkiye'nin en ünlü işadamlarının üye olduğu YPO adlı dernek, Fransız Sarayı'nda 'Muhteşem Gatsby' filmi konseptinde gizli bir yılbaşı partisi düzenledi!


Dünyanın saygın patronları ve CEO'larının üye olduğu, en büyük ilkesi gizlilik olan uluslararası Young President's Organization (YPO) adlı derneğin Türk üyeleri, önceki gün geleneksel yılbaşı balolarını gerçekleştirdi. İşte Bülent Cankurt'un özel haberi:

 

2005 yılında Pera Palace'ta yaptıkları 'Moulin Rouge' konseptli balo ile varlığını öğrendiğim YPO'nun Türkiye şubesi, yine sıra dışı bir baloyla yeni yılın gelişini kutlamış!

 

1920'LERİN AMERİKA'SINI İSTANBUL'A TAŞIMIŞLAR!

Güler Sabancı, Kaan-Merve Gürsel, Hakan-Aylin Saruhan, Zafer-Esra Civelek, Emre-Maide Kurttepeli gibi isimlerin üye olduğu ve başkanlığını Hamdi Omar'ın yaptığı YPO Türkiye şubesi, bu kez yılbaşı balosunu Fransız Sarayı'nda yapmış.

 

Her yıl farklı bir konseptte kutlama yapan YPO; bu seferki konseptini ise, bu yılın büyük ses getiren filmlerinden 'The Great Gatsby- Muhteşem Gatsby'den almış. 150 kişinin katıldığı baloda, 'Muhteşem Gatsby'nin sahneleri canlandırılmış. Balo için kiralanan Fransız Sarayı, filmdeki mekanlar gibi dekore edilmiş.


YPO üyeleri, 1920'lerin Amerika'sında geçen filmdeki kadın ve erkekler gibi giyinmiş. Özellikle kadınlar; kıyafetlerinin yanı sıra saçları, makyajları ve takılarıyla filmdeki oyuncuları aratmamış.

 

JUMBO KARİDESTEN AĞAÇ İSTİRİDYEDEN KULE YAPMIŞLAR

Balonun catering'ini YPO üyesi olan ama baloya katılamayan Kaan-Merve Gürsel çiftinin sahibi olduğu The Marmara Hotel üstlenmiş.[reklam]

Gecede öyle bir büfe kurulmuş ki, adeta kuş sütü eksikmiş. Sadece kokteylde; havyar, küçük çam ağaçlarına asılı jumbo karides, kocaman bir kulede istiridye ve deniz tarağı ikram edildiğini söylesem, herhalde mönünün muhteşemliğini anlarsınız. Tabii bu arada gecede su gibi de şampanya akmış.


Gelelim balonun eğlence kısmına... 2005 yılındaki baloda, YPO üyeleri 'Moulin Rouge' konseptine uygun revü kızları kılığına girmiş ve sahnede kankan dansı yapmıştı.


Ancak öğrendim ki; bu kez 1920'li yıllarda Amerika'daki kulüplerde şov yapan dansçıların kılığına girmeye cesaret edemeyen YPO üyeleri, çözümü Londra'dan dansçı kızlar getirtmekte bulmuş. Beş İngiliz dansçı, şovlarıyla davetlilerin gözlerine bayram ettirmiş. YPO'nun bu sıra dışı ve görkemli yılbaşı balosu sabaha kadar sürmüş...

Sır gibi saklanan ve fotoğraf çekiminin yasak olduğu geceye dair dışarı sızan tek kare, İngiltere'den gelen dansçı kızlardan birine ait.

 

 

HOLLYWOOD'IN GÖZDE ÇİFTİ EVLİLİK HAZIRLIĞINDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin