Savaşçı 2. Bölüm 2. Fragmanı çıktı. Yeni bölüm ne zaman?

Savaşı dizisinin yeni bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. FOX TV'nin gerilim aksiyon türündeki yeni dizisi Savaşçı'nın 2. bölümü ne zaman yayınlanacak işte yayın tarihi.

Editör
18 Nisan 2017 - 21:10
Yeni Bölüm

Ekranlara geçtiğimiz hafta merhaba diyen Savaşçı dizisinin yeni bölümü yayınlanmadı. Referandum sebebiyle diğer diziler gibi yayın akışında değişikliğe uğradı. Bu sebeple Savaşçı 2. bölüm yayın tarihi değişti. Limon Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Aksiyon Gerilim türündeki Savaşçı dizisinin yeni bölümü 23 Nisan Pazar günü televizyonda yayınlanacak.

SAVAŞÇI 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK? ÖZET

Bir arkadaşını şehit vermiş Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar'ın hayatta olduğu istihbaratını alınca Yüzbaşı Kağan'ın komutası altında harekete geçer. Kağan için bu; hem Tepegöz'le yarım kalmış hesabı kapatmak için bir fırsat hem de Serdar'a ulaşmak için son şans olabilir. Fakat durum hiç de görüldüğü gibi olmayacaktır. Zira Kılıç Timi'nin hızlı adımlarla gittiği nokta tabiri caizse bir ölüm tuzağıdır. İlk dakikalarda bunun ölümcül bir tuzak olduğunu farkeden deneyimli Albay Kopuz'un ise kendine bağlı adamlarını ölümün koynundan almak için son bir şansı daha olacaktır.

DİZİNİN KONUSU

Savaşçı, en zor şartlarda görev yapabilme yeteneğine sahip olan, akla hayale sığmayan tüm güçlüklere katlanmak üzere adanmış kahramanların hikayesi.. Bordo Bereliler'in hikayesi.. Hikaye bir dönem Bordo Bereliler adlı ölümcül vuruş timinin seçkin birliklerinden oluşan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok'un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlıyor. Üstün beceri yeteneği, görev bilinci ve vatan sevgisiyle yanıp tutuşan Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her yerde ve zamanda görev alarak başarılı bir şekilde yerine getirecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin yenilmez gücü, sıkılmış yumruğu ve bükülmüş bileği olacak.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları tüm zorlukları omuzlarında taşıyacak ve fakat tüm bunların üstesinden gelecek genç yürekler, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini feda etmeye hazırdırlar. Çünkü onların bildiği tek cümle "söz konusu vatansa, gerisi teferruattır"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin