Savaşçı'lar imaj değiştirdi!

Bordo bereliler olarak bilinen askerlerin cesur mücadelesini konu alan Savaşçı dizisi oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncuların yeni imajı haberimizde!

Sibel Karagöl
29 Mart 2017 - 22:19
Gündem

Bordo bereliler olarak bilinen askerlerin cesur mücadelesini konu alan Savaşçı dizisi oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncuların yeni imajı dizinin tanıtım fragmanında vurgulandı.

17-03/29/sgenel.jpg

Limon Film’in yapımcılığını üstlediği yeni dizi Savaşçı oyuncu kadrosunda Alican Albayrak, Bahadır Vatanoğlu, Doğan Bayraktar ve Burç Kümbetlioğlu yer alıyor. Genç ve yakışıklı oyuncular bordo bereli askerlere benzemek için imajlarını değiştirdi. Şimdiye kadar oynadıkları rollerin dışında bambaşka bir şekilde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncuların eski hallerinden eser kalmadı.

Alican Albayrak

17-03/29/aa.jpg

Bahadır Vatanoğlu

17-03/29/bv.jpg

 

17-03/29/bk.jpg

Doğan Bayraktar

17-03/29/db.jpg

Bordo Bereli bir timin hikayesini anlatan asker temalı yeni dizi Savaşçı yakında Fox ekranlarında yayın hayatına girmek için hazırlıklarını hızla tamamlayan ekip çok yakında sevenlerinin karşısına çıkacak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin