resim yok
22 Haziran 2012 - 00:00

 

İki yıldır cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi olan “Lale Devri”nde geçen haftalarda ilginç bir gelişme yaşandı
Dizinin oyuncusu Tolgahan Sayışman, başrolü paylaştığı Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan sonra diğer rol arkadaşı Selen Soyder ile aşk yaşamaya başladı. Üstelik Serenay Sarıkaya'nın diziye daha sonra katılan 2007 Türkiye Güzeli Selen Soyder'den hiç hoşlanmadığı da biliniyordu. Sayışman ile Soyder'in sürpriz ilişkisi İtalya'da Aşk Çeşmesi'nde çekilen fotoğraflarını facebook sayfasından paylaşmalarının ardından ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya eski sevgilisi ile yıldızının hiç barışmadığı rol arkadaşı Soyder'in yaşadığı aşk ile ilgili "Mini minnacık şeyleri büyütmek tarzım değil, hayatta her şey kısmet. Bunda kınanacak ayıplanacak bir şey yok. Ortada sinir krizi falan da yok" açıklamasını yaptı.
 
 
Sayışman ile Soyder'in aşk tatili bitti ve Sayışman ayağının tozuyla İstanbul'a döner dönmez twitter sayfasına "Tatilden döndük ve hayatımın en güzel tatiliydi. Çıkan haberlere gelince evet doğru... Takipçilerim ve sevenlerimize göstermiş olduğu yoğun ilgiden ve her konuda olduğu gibi ilişkime verdikleri destekten dolayı teşekkur ederim. Özelikle ileriki süreçte üstüne çok fazla konuşmak istemediğim ilişkimle alakalı sizlere şunu söyleyeyim; aşık, mutlu ve çok huzurluyum" açıklamasını yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin