Scalped kadrosuna ilk oyuncusunu kattı

WGN'nin yeni süper kahraman dizisi Scalped, Lily Gladstone'u kadrosuna dahil etti.

Berfu Özlen
14 Şubat 2017 - 10:54
Gündem

Variety'nin haberine göre, WGN'nin yeni çizgi roman uyarlaması dizisi Scalped, Lily Gladstone'u kadrosuna katarak ilk oyuncusu ile anlaştı. Gladstone dizide, Şef Lincoln Red Crow'un kızı ve Dash'ın da eski bir arkadaşı olan Carol Red Crow isimli bir yerliyi oynayacak.

Jason Aaron ve R. M. Guera'nın çizgi romanına dayanan dizi, Amerikan yerli halkı kültürü ile harmanlanmış bir suç dizisi olacak.

Dizinin konusu

Onbeş sene önce Dashiell "Dash" Bad Horse, Prairie Kızıldereli kampındaki umutsuzluk ve fakirlikten kaçarak daha iyi bir hayat arayışına başlamıştır. Şimdi Dash yanında bir çift nunchuck ve karanlık bir sır ile eve geri döner. Dash'in kampta fark ettiği ilk şey, kumar, uyuşturucu ve içki batağına saplanmış bir zamanlar onuru ile yaşayan halkının bu çukurdan kurtarılması gerektiğidir.

Dizinin pilot bölümünü Doug Jung yazıp, Bilall Fallah ve Adil El Arbi yönetti.

Scalped ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin