Scott Speiser The Tick'in oyuncu kadrosunda!

Amazon'un merakla beklenen komedi türündeki dizisi The Tick'in oyuncu kadrosundan haberler gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
04 Nisan 2017 - 02:41
Gündem

Amazon'un merakla beklenen komedi türündeki dizisi "The Tick"in oyuncu kadrosundan haberler gelmeye devam ediyor.

Scott Speiser (NCIS) düzenli bir rolü canlandırmak için dizinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim oldu.

"THE TICK" KONUSU

Sony TV ve Amazon ortak yapımcılığında hazırlanan dizi; bir muhasebecinin, şehrinin kötü bir küresel süper güç tarafından ele geçirildiğini keşfetmesi ve bu komployu ortaya çıkarmaya çalışırken mavi renkli giyimli ilginç bir süper kahramanla karşılaşıp onunla müttefik olması çerçevesinde gelişen olayları anlatıyor.

17-04/04/the-tick-amazon.jpg

Scott Speiser'in rolünün detayları hakkında ise şimdilik bilgi verilmiş değil.

SPEISER'İN KARİYERİ

NCIS: Naval Criminal Investigative Service ve Criminal Minds gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol alan Scott Speiser son dönemde The Young and The Restless dizisinde tekrar eden bir rolle izleyicilerin karşısına çıkıyordu.

17-04/04/scott-speiser.jpg

Amazon izleyicilerine daha önceden pilot bölümü sunulan The Tick'in pilot bölüm yönetmenliğini Wally Pfister (Transcendence) üstlendi.

"THE TICK" OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

The Tick'in oyuncu kadrosunda Peter Serafinowicz, Griffin Newman, Jackie Earle Haley, Valorie Curry, Yara Martinez ve Brendan Hines gibi isimler rol alıyor. Ben Edlund, Barry Josephson ve Barry Sonnenfeld üçlüsü ise projenin yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

ÖNCEDEN DE UYARLANMIŞTI

80'li yılların çizgi roman karakterine dayalı olarak günümüze uyarlanan The Tick, 2001 senesinde Patrick Warburton'ın (Seinfeld) başrolünü paylaştığı bir diziyle ekranlara uyarlanmış ancak dizinin ekran macerası sadece dokuz bölüm sürmüştü.

"The Tick (2001)":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin