Scream 3. sezon onayını aldı!

MTV, slasher draması Scream'a resmi 3. sezon onayını verdi.

Salı günü MTV'de ekranlara gelecek Scream Cadılar Bayramı özel bölümü Lakewood Six'i son görüşümüz olmayabilir!

3. SEZON ONAYI SEVİNDİRDİ!

TVLine'ın haberine göre yayıncı kablolu televizyon kanalı MTV, slasher draması Scream'a resmi 3. sezon onayını verdi.

YENİ SEZON DETAYLARI

2015 senesinde hayata gözlerini yuman ünlü yönetmen Wes Craven'ın kült korku film serisi Scream'den (Çığlık) uyarlanan dizinin üçüncü sezonu için ilk iki sezonun aksine sadece 6 bölümlük sipariş verildi. Akıllara gelen soru acaba kısa bir final sezonu ile dizinin ekranlara vedası mı gerçekleşecek?

16-10/15/scream-2.jpg

Yeni sezonun oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ve ne zaman ekranlara gelmesinin planlandığı konusunda henüz net bilgiler mevcut değil. Prodüksiyona ne zaman, nerede başlanacağı da diğer belirsiz konular.

Ayrıca MTV'nin teyit ettiğine göre yeni sezon için dizinin kamera arkasında da bazı değişikliklere gidilecek ve yola yeni showrunner'lar ile devam edilecek. Dizinin ikinci sezonunda da benzer bir değişiklik gerçekleşmiş ve ilk sezonun showrunner'ları Jill Blotevogal ve Jaime Paglia'nın yerlerini ikinci sezonun başında Michael Gans ve Richard Register (Make It or Break It, Celebrity Deathmatch) ikilisi almıştı.

REYTİNGLER NASIL GİDİYOR?

İkinci sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.19 reyting oranı ve 377,000 izleyici ortamaları ile tamamlayan dizinin reyting oranları ilk sezona kıyasla neredeyse yarı yarıya düşmüştü. Bu nedenle verilen üçüncü sezon onayı dizi için oldukça kıymetli gözüküyor. Şu tabloda diziyi iptal etmek daha kolay görünüyordu!

16-10/15/scream-3.jpg

Dizinin Netflix ile olan anlaşması yeni sezon onayının çıkmasında etkili olabilir. Ancak diziyi ekranlarda uzun yıllar tutabilmek pek mümkün olmayacak gibi!

CADILAR BAYRAMI ÖZEL BÖLÜMÜ YAKLAŞIYOR

Scream, iki saat süreli Cadılar Bayramı özel bölümü ile 18 Ekim Salı akşamı MTV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Gelişme hakkında ne düşünüyorsunuz? Altı bölümlük bir yeni sezon sizce yeterli mi?

'Scream' Cadılar Bayramı özel bölümü fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin