Scream Queens 2. sezonda yeni isimler

Fox'un korku-komedi dizisinde yeni yüzler

Volkan Küçükel
26 Haziran 2016 - 13:48
Yeni Bölüm

Fox'un korku-komedi antoloji serisi Scream Queens'in ikinci sezonundan oyuncu haberleri var!

Glee dizisinden tanıdığımız James Earl, Scream Queens'in ikinci sezon oyuncu kadrosuna katılarak Ryan Murphy ile bir projede daha bir araya geliyor.

ROLÜN DETAYLARI

Entertainment Weekly'nin haberine aktör dizide Candy Striper karakteriyle karşımızda olacak. Oyununun ikinci sezonda düzenli bir rolle sezon boyunca gözükecek şekilde kadroya katıldığını da belirtelim.

Son olarak Fox'un ilk sezonunun sonunda iptal edilen komedi dizisi Cooper Barrett's Guide to Surviving Life'da rol alan oyuncu, Glee'de ise ilk sezondan üçüncü sezona kadar olan süreçte 17 bölüm boyunca Azimio Adams karakterine hayat vermişti.

16-06/26/landscape-1466882768-glee-james-earl.jpg

2. SEZONDA SÜRPRİZ İSİMLER

20th Century Fox TV yapımcılığında hazırlanan Scream Queens'in yeni sezon oyuncu kadrosuna katılan tek isim James Earl değil. John Stamos ve Taylor Lautner'ın da yeni sezonun yeni yüzleri olacağı daha önceden duyurulmuştu.

Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Lea Michele, Abigail Breslin, Keke Palmer, Billie Lourd, Glen Powell ve Niecy Nash gibi isimleri ise yeni sezonda da izlemeye devam edeceğiz.

SCREAM QUEENS 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İkinci sezonunda hikayenin kız yurdundan tuhaf olayların yaşanacağı ürpertici hastaneye taşınacağı dizinin yeni sezonu 20 Eylül akşamı Fox ekranlarında başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin