Screem Queens yeni katili ortaya çıktı

Salı günü Scream Queens kimsenin pek de merak etmediği bir soruyu cevapladı: Grace ne yapıyor?

Berfu Özlen
07 Aralık 2016 - 10:44
Yeni Bölüm

Grace’i dizinin ilk sezonunu izleyenler hatırlar. Görünüşe göre Grace Stanford’da masterına devam ediyor. Babasıyla ilişkisinin düzelmesi gerektiğini ve birçok diğer şeyi C.U.R.E Enstitüsüne giriş yaptığında öğrendik.

Wes Gardner’ı en son gördüğümüzde sakalını uzatmakla ve çok gereksiz bir kitap yazmakla meşguldü. Ve bu arada kendi saçını da yemeyi başladığı için midesinden temizlenmesi gereken bir yumak saç oluşmuştu.

Chamberlain gece yarısı çöpleri karıştırırken Wes’in saç yumağını ve bir adet Green Meanie kostümü buldu. Korkuları Wes’in durumunu kontrol etmeye gittiği apartmanında bıçaklanarak öldürülmesiyle gerçekleşti.

 Seyircilerin şansına Wes tüm kötü planlarını Enstitü’nün en iyi ilaç dağıtıcısını bıçaklamadan ortaya sermişti. Görünüşe bakılırsa Grace birinci sezonda Chanelların ona yaşattığı onca şeyden sonra artık Stanford Akıl Hastanesindeymiş. Tüm iyi babalar gibi Wes de Chanel’ı öldürüp cinayeti diğer “kostümlü katile” atıverdi. Beyler bayanlar, son iki bölümü kalan dizi sonunda ilgi çekici olmaya başladı!

Ayrıca son yayınlanan bölümde,

-Chanel ve Dr. Holt’un yaş farkı sorununa bir çözüm bulmak isteyen Hester, Brock’un jenerasyonu ile ilgili diğer Chanelların ve kendisinin grup liderine bilgi vermesi gerektiğini ve bunun sonucunda ne kadar öğrendiğini göstermesi için bir yemek düzenlemesi gerektiği fikrini verdi. Doğal olarak Brock’un yaşını çok hafife aldıkları için bu plan kızların elinde patladı. Ayrıca Brock İkinci Dünya Savaşı temalı partiden çok da hoşlanmadı!

-Dedektif Zayday yardımsever bir kostüm dükkanı sayesinde biraz araştırma yaparak Green Meanie kostümünün izini Jane Hollis’e kadar sürdü. Jane kocasının ölüm yıldönümünde psikopat kardeşinin kostümü giyip küçük bir cinayet turuna çıktığını ama bir sene sonra öldüğünü anlattı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin