SEAL Team dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor!

CBS'in sonbahar döneminde ekranlara gelmeye başlayacak askeri draması "SEAL Team"in oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

Volkan Küçükel
24 Ağustos 2017 - 13:11
Gündem

CBS'in sonbahar döneminde ekranlara gelmeye başlayacak yeni askeri draması "SEAL Team"in oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

Michael Irby (Taken), Jay Hayden (The Catch) ve Alona Tal (Hand of God) üçlüsü David Boreanaz ve Max Thieriot'lı dizinin oyuncu kadrosuna tekrar eden kilit rollerle dahil oldular.

"SEAL TEAM" KONUSU

Ben Cavell'ın senaryosunu kaleme aldığı SEAL Team'ın hikayesi; ABD Donanması'nın özel kuvvetleri olan Navy SEALs'ın en tehlikeli ve yüksek önem düzeyine sahip görevlerde bulunan seçkin bir birimine, bu birimin üyelerinin mesleki ve kişisel yaşamlarına odaklanıyor.

Boreanaz ve Thieriot dışında oyuncu kadrosunda Neil Brown Jr., A.J. Buckley, Toni Trucks ve Jessica Pare gibi oyuncular rol alıyor.

17-08/24/seal-team-oyunculari.jpg

SEAL TEAM'İN YENİ OYUNCULARI VE ROLLERİ

Michael Irby dizide Yeşil Ekip eğitmenleri arasında kıdemli bir rütbesi bulunan Adam; Jay Hayden, Clay (Thieriot) ile birlikte Yeşil Ekip'te eğitim gören Brian ve Alona Tal ise Clay ile bir barda tanışan yüksek lisans öğrencisi Stella karakterine hayat verecek.

Bu isimlerin dışında konuk oyuncu statüsünde ancak sezon içinde birden fazla bölümde görme ihtimalinin de bulunduğu C. Thomas Howell'ı (Ray Donovan) eski bir Navy SEAL üyesi ve Clay'ın babası Ash Spenser; James Liao'u (Unforgettable) ise CIA analisti/kimyasal silah uzmanı Lucien karakteriyle izleyeceğiz.

45 yaşındaki Michael Irby kariyerinde Taken, True Detective, The Unit, Almost Human ve Line of Fire gibi dizilerde rol alırken ayrıca 24 ve Law & Order gibi yapımlarda tekrar eden rollerle karşımıza çıktı.

Son olarak ABC'nin The Catch dizisinde Danny Moon karakteriyle karşımıza çıkan Jay Hayden, Netflix'in One Day at a Time'ında birkaç bölümde karşımıza çıktı. Stalker, Mixology, Criminal Minds ve The Glades ise aktörün konuk oyuncu olarak yer aldığı diziler.

İsrail doğumlu aktris Alona Tal ise son olarak Amazon'un Hanf of God dizisinde karşımıza çıktı. Burn Notice ve Cult aktrisi hatırlayacağımız diğer diziler arasında yer alıyor.

SEAL TEAM 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

SEAL Team, 27 Eylül Çarşamba akşamı Survivor'ın 35. sezon prömiyerinin ardından CBS ekranlarında açılışını gerçekleştirecek.

17-08/24/seal-team.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin