SEAL Team tam sezon onayını aldı!

CBS kanalının yeni sezon dizilerinden SEAL Team üçüncü bölümü sonrasında kanaldan tam sezon onayını kaptı.

CBS'in üç bölümünü geride bırakan yeni sezon dizilerinden "SEAL Team" takipçilerini sevindirecek bir gelişme!

Ekran macerasına iyi izlenme oranları ile başlayan ve üç hafta boyunca istikrarını koruyan askeri drama, kanaldan tam sezon onayını aldı.

SEAL TEAM 1. SEZON 22 BÖLÜME YÜKSELDİ

Buna göre 9 ek bölüm siparişi alan dizinin ilk sezonunun bölüm sayısı 13'ten 22'ye yükselmiş oldu.

SEAL TEAM REYTİNGLERİ

27 Eylül'de "Tip of the Spear" bölümü ile ekran macerasına başlayan SEAL Team, kendi zaman dilimindeki ve aynı gündeki yayınları göz önüne alındığında üç haftadır günün en çok izleyici çeken dizisi olma unvanını elinde bulunduruyor.

Dizi, bölümlerin yayınlandığı tarihten itibarenki üç gün boyunca ortaya çıkan izlenme oranları hesaplandığında şu ana kadar 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 2.0 ve 25-54 yaş kategorisinde 2.9 reyting oranlarına ulaşırken, bölümler ortalama olarak 12.04 milyon izleyiciyi ekran başına çekti.

17-10/13/seal-team-tam-sezon-onayi.png

SEAL Team, kanaldan gelen bu haberle birlikte Young Sheldon'ın ardından CBS'in tam sezon onayı alan ikinci yeni sezon dizisi olmayı başardı. Diğer ulusal kanalların yapımlarına bakıldığında ABC'nin The Good Doctor'ının da tam sezon onayını almış olduğunu görüyoruz.

Senaryosunu Ben Cavell'ın kaleme aldığı SEAL Team'ın hikayesi; ABD Donanması'nın özel kuvvetleri Navy SEALs'ın çok tehlikeli ve yüksek önem düzeyine sahip görevlerde bulunan seçkin bir birimine, bu birimin üyelerinin mesleki ve kişisel yaşamlarına odaklanıyor.

David Boreanaz, Max Thieriot, Neil Brown Jr., A.J. Buckley, Toni Trucks and Jessica Paré'in oyuncu kadrosunda bulunduğu dizide Benjamin Cavell, Ed Redlich, Christopher Chulack, Sarah Timberman ve Carl Beverly yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Çarşamba akşamları CBS ekranlarına gelmeye devam eden SEAL Team, sezonun dördüncü bölümü "Ghosts of Christmas Future" ile 18 Ekim'de kaldığı yerden devam edecek.

"SEAL Team" 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin