Editör
24 Ocak 2013 - 00:00
Magazin

Yaşamını yitiren babası defnedildi

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınan Azade'nin cenazesi, Vişnelik Beyazıt Camisi'ne getirildi. Şebnem Azade, babasının naaşının üzerine karanfil bıraktı.

Buradaki cenaze törenine, Azade'nin karısı ve Eskişehir Olgunlaşma Enstitüsü Müdüresi de olan Şennur Azade, kızları Şebnem ve Şelale, yakınları ile Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Odunpazarı Merkez İlçe Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ve vatandaşlar katıldılar.

Törenin ardından İbrahim Azade'nin cenazesi, Asri Mezarlığa defnedildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin