resim yok
13 Ekim 2007 - 00:00

Oyuncu ve sunucu Şebnem Dönmez, bu yıl tiyatro sahnesine çıkacak. Kasımda BKM'de perde açacak 'Oyunun Oyunu' adlı komedide rol alacak olan Dönmez'in oynadığı dizi ise yakında yayına başlayacak. Geçen sezon 'Bak Kim Dans Ediyor' yarışmasını sunduktan sonra ortalarda görünmeyen Şebnem Dönmez, iddialı dönüyor. Başrollerini Ahmet Uğurlu, Yavuz Bingöl ve Yetkin Dikinciler'le paylaştığı 'Eşref Saati' adlı dizi yakında yayına girecek olan Dönmez, tiyatro sahnesiyle de önümüzdeki ay buluşacak. Kasım ayından itibaren BKM'de perdesini açmaya hazırlanan 'Oyunun Oyunu' adlı komedide rol alan Şebnem; Yasemin Yalçın, Gülen Karaman, Volkan Severcan ve İlyas İlbey'le aynı sahneyi paylaşacak. Dönmez'in küçük bir rol oynadığı ve Sezen Aksu'nun şarkılarından oluşan 'O Kadın' adlı film ise önümüzdeki yıl gösterime girecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin