Sedef Avcı 'Boynu Bükükler'i anlattı!

Yeni projesini ve annelik heyecanını konuşmak için buluştuğumuz Avcı, oğlunu anlatarak başlıyor sohbetimize...

resim yok
21 Şubat 2014 - 12:58
Röportaj

Kendisi gibi oyuncu Kıvanç Kasabalı'yla evli olan Sedef Avcı, 4.5 ay önce doğan oğlu Can'ın hayatını değiştirdiğini söylüyor.

 

Avcı, ''Çocukla birlikte daha güçlü bir bağ oluyor ama evlilik de sınanıyor'' diyor.

Kanal D'de 'Boynu Bükükler' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Sedef Avcı, geçen Ekim'de anne olmasıyla tüm hayatının değiştiğini söylüyor. ''Zaptedemediğim bir duygu. Uyudu mu, uyandı mı, tuvaletini yaptı mı, hep aklım onda'' diyor.


Oyuncu, bu yıl çalışmayı düşünmediği halde, 'Boynu Bükükler'de rol almayı başta tereddüt etse de kabul etmiş, ''Çok güzel imkanlar sundular, o yüzden geri çevirmedim'' diyor.

 

Yeni projesini ve annelik heyecanını konuşmak için buluştuğumuz Avcı, oğlunu anlatarak başlıyor sohbetimize...

Öncelikle tebrik ederim, oğlunuz Can dünyaya geldi.


Teşekkür ederim.  4.5 aylık oldu. Sete geliyor, arada beni ziyarete.  

Nasıl bir tecrübe  anne olmak?


Bambaşka bir hayata geçiyorsunuz. Bütün öncelikleriniz değişiyor. Hayattaki amaçlarınız değişiyor.   Sosyal hayatınızdaki  her şey; bütün hayatınız  değişiyor yani.

Kıvanç Kasabalı da doğuma girmiş. Korkuyor muydunuz doğumdan?


Öyle bir korku olmadı bende. Normal doğum yaptım. Gayet iyi geçti. 2.5 saatte doğdu.

Sanki hiç doğum yapmamış gibisiniz ama. Kaç kilo aldınız hamilelikte?


10 kilo aldım. Doğumdan sonra  altı kilosu direk gitti, sonra iki kilo verdim. Sonrasını da bilmiyorum,  tartılmadım.

 

'ÖRNEK ÇİFT' İLAN EDİLDİK

Annelik nasıl gidiyor?


Büyüdükçe daha çok anlayacağız sanırım. Şu an benim için en önemli şey, onu beslemek. Sete geldiğimde ne kadar iyi bakıldığını bilsem de aklım kalıyor. Zaptedemediğiniz bir duygu. Uyudu mu, uyandı mı, tuvaletini yaptı mı, hep aklım onda. Yorgunluk da oluyor ister istemez. Çünkü gece kalkmalarımız oluyor, gündüz sete geliyorum. O yüzden yoruluyorum. Kendime ait bir şey yapmıyorum.

Kıvanç Kasabalı ile 'örnek çift' olarak gösteriliyorsunuz...


Bizim öyle bir çabamız yok, öyle ilan ettiler. Biz normal hayatımızı yaşıyoruz, o da öyle yansıyor.

Çocuk evliliği nasıl etkiliyor?


Daha güçlü bir bağ oluyor ama evlilik sınanıyor da diyebilirim. İlgi noktası değişiyor çünkü. Evliliğinizin diğer kısmını, beraber yaşadığınız birçok şeyi unutabiliyorsunuz. Daha doğrusu unutmak değil de, onları yapmaya fırsat kalmıyor. Gezemiyorsunuz, bir yere gidemiyorsunuz, annenin önceliği çocuğa kayıyor. O yüzden bu zor bir süreç aslında. Babanın biraz anlayışlı olması gerekiyor. Kıvanç da olayın içine dahil olduğu sürece işimiz daha kolay.[reklam]

Kıvanç Bey nasıl bir baba?


Keyifli bir baba, oyun arkadaşı.  

İkinci çocuğu düşünüyor  musunuz?


Şu an öyle bir düşüncem yok (gülüyor). Ben de tek çocuğum. Onu en iyi şekilde büyütmek isterim. İmkanımız el verdiği sürece tabii... Sonrasını bilmiyorum.

İkiniz de uzaktan göründüğü  gibi sakin insanlar mısınız?


Sakiniz. Tabii ki böyle her daim sakin değiliz. İnsanın sabrının  taştığı zamanlar da oluyor. Onları  biraz daha törpüleyip, olumlu  bakmaya çalışıyoruz.

 

OYUNCULUK  BENİM İÇİN EĞLENCE

'Boynu Bükükler' teklifi geldiğinde tereddüt ettiniz mi?


Ettim tabii ki. Ben bu sene çalışmayı düşünmüyordum. Ama çok güzel imkanlar sundular, o yüzden geri çevirmedim. Can’ın burada odası var, geldiğinde rahat edebiliyor. Yönetmenimiz çok hızlı çalışıyor. Can'ın ihtiyaçları tabii ki daha öncelikli ama o da bizim hayatımıza adapte oluyor. Burada da rahat edebileceği bir ortam var.


Çalışmak, motivasyon benim için. 15 yaşından beri çalışıyorum ve çalışmadığım zaman kendimi daha mutsuz hissediyorum. Beni daha motive eden bir şey olduğu için onunla olan ilişkimi de etkiliyor.

Dizide öğretmen rolüyle karşımıza çıkacaksınız...


Deniyoruz hepsini. Farklı farklı şeyleri oynamak keyifli. Öncesinde hep drama oynamıştım, komedi olması yeni bir şey benim için. Hep gülerek geçiyor çekimler.

Bu işi meslek olarak görmeyen oyunculardan mısınız?


Evet, bana iş gibi gelmiyor. Set, mutlu olduğum ve kendimi iyi hissettiğim bir yer. Çok eğleniyorum. Sürekli aynı şeyi yapmaktan hoşlanmadığım için bana keyifli geliyor. Oyunculuğu benim için eğlence olarak ifade edebiliriz. Ben oyunculuk okumadım ama keşke okusaymışım; tamamen kendimi oyunculuğa yönlendirseymişim...

Oynadığınız Melek nasıl bir öğretmen?


Çocuklara en çok destek olan öğretmen. Bir şeye ihtiyaçları olduğunda Melek Hoca'ya koşuyorlar. Melek de yetim olduğu için onlara karşı ayrı bir zaafı var. Biraz da o yüzden bu kadar ilgili.

 

 

GENÇ OYUNCUNUN ŞOK UYUŞTURUCU İTİRAFI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin