resim yok
11 Nisan 2014 - 09:42
Magazin

Şehzade kapıda kaldı!
 

Muhteşem Yüzyıl'ın 'Şehzade Cihangir'i gecelerde yakalandı.


'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ismini duyuran genç oyuncu Tolga Sarıtaş, önceki akşam Taksim'de gittiği bir gece kulübünde mekana alınmadı.

 

GÖRÜNTÜLENMEMEK İÇİN...

Daha sonra içeride bulunan arkadaşları tarafından içeri alınan genç oyuncu, görüntülenmemek için yüzünü kapüşonu ile kapattı.

 

'MUHTEŞEM YÜZYIL' HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?

Yetenekli oyuncu Sarıtaş, Muhteşem Yüzyıl'dan ayrıldıktan sonra kendisiyle yapılan röportajda sorulara şöyle cevap vermişti.

Muhteşem Yüzyıl'la yolun nasıl kesişti?

Şehzade Cihangir için uygun birini arıyorlardı. Menajerim Özlem Hanım sayesinde Tims Productions ile görüştük rol için. Birkaç deneme alındı. Görüşmeler sonucunda seçildim ve diziye dahil oldum.

Türkiye'nin en çok izlenen ve sevilen dizilerinden birinde önemli bir oynadın. Bu sana ne hissettiriyor?

Benim açımdan çok heyecan verici ve çok doyurucu bir deneyim oldu. 23 yaşında biri için önemli bir adım. Muhteşem Yüzyıl çok başarılı bir dizi ve oyuncuları, kamera arkası, tüm ekip çok profesyonel. Sete ilk gittiğimde altın madeninin içine düşmüş gibi oldum. Gözlemleyebileceğim birçok insan vardı ki bu insanlar yaptığı işlerle anılan insanlar. Dolayısıyla çok şanslı hissettim.

Aldığın yorumlar ve tepkiler nasıl?

Muhteşem Yüzyıl zaten dünya çapında beğenilen bir iş olduğu için, işin bütünüyle ilgili aldığım yorumlar da çok güzel, çok mutlu ediyor beni. Ayrıca kişisel olarak aldığım güzel yorumlar, tebrikler, sokaktaki insanların tepkileri de çok samimi ve mutluluk verici.

Kamburu oynamak zor muydu?

Fiziksel kusuru olan bir karakteri canlandırmak çok ayrı bir histi. Çünkü oyunculuk olarak daha fazla işleyebileceğim bir roldü Cihangir. Duygularıyla ve hisleriyle ön planda olan, fiziksel kusurunu ilmi ve irfanıyla örten, iniş çıkışları keskin bir karakterdi.[reklam]

Rolünden önce özel bir hazırlık içine girdin mi?

Rolüme hazırlanırken kambur yürüme, fiziksel engelli birinin duruşu, oturuşu, kalkışına dair provalarım ve çalışmalarım oldu.

Osmanlı Tarihi'yle aran nasıl? Rolüne başlamadan önce bu yönde bir çalışman oldu mu?

Tarihle ilgim vardı ama özellikle Sultan Süleyman'ın dönemi ile ilgili bu kadar ayrıntılı bir bilgiye sahip değildim. İşe başlamadan önce tarih kitaplarını ve o döneme ait dokümanları seçerek iyi bir tarih bilgisi edindim.

Hürrem Sultan tarihe ihtirası ve hırsı ile damga vurmuş bir kadın. İhtiras senin için ne ifade ediyor?

Hırs, başarı için önemli bir faktör tabii ki. Ben de başarılı olmayı isteyecek kadar hırslıyım. Ama öyle çok büyük hırslarım, ihtiraslarım yok.

Bundan sonra nasıl bir karakter canlandırmak istersin?

Parmakla ''Şunu canlandırmak istiyorum'' diyebileceğim bir karakter yok tabii ki. Genellikle derinliği olan, söyleyecek bir derdi olan karakterler canlandırmak isterim. Cihangir de bunlardan bir tanesiydi.

 

 

BURAK ÖZÇİVİT'İN YENİ CİPİNİN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATIYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin