resim yok
03 Kasım 2011 - 00:00

 

İtalya’da yaşayan Türk oyuncu Mehmet Günsür, “Muhteşem Yüzyıl”da Şehzade Mustafa’yı canlandırmak için Türkiye’ye dönüyor.
1,5 yıl kalacak    
 
Yıllardır ıtalya’da yaşayan oyuncu Mehmet Günsür, “Muhteşem Yüzyıl”dan gelen teklifi geri çeviremedi, ailesiyle birlikte 1,5 yıllığına Türkiye’ye gelmeyi kabul etti. Burada en son “Aşk Tesadüfleri Sever” filminde rol alan Mehmet Günsür, önümüzdeki şubat ayında İstanbul’a gelecek ve 2013 Haziran’ına kadar “Muhteşem Yüzyıl”da şehzade Mustafa’yı canlandıracak.
 
Ailesi de geliyor
 
Mehmet Günsür, “Gelen teklifler arasında en etkili ve en beğendiğim bu oldu. Kadroya şubat ayında dahil olacağım ve 2013’un Haziran ayına kadar bu rolü üstleneceğim” dedi. Yönetmen eşi Caterina Mongio ile oğlu Ali ve kızı Maya’nın da haziran ayında okullar kapanınca yanına geleceğini belirten Mehmet Günsür, “Çocukları burada bir İtalyan okuluna yazdırmayı düşünüyoruz” diye konuştu.       

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin