resim yok
11 Ocak 2013 - 00:00

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Şeker Ağa’sı Yüksel Ünal, 13 yıllık eşinden boşandı

 
Dizide saray aşçısı Şeker Ağa karakterini canlandıran ve beğeniyle izlenen otuz dokuz yaşındaki Ünal, İzmir 10’uncu Aile Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına on üç senelik karısı kırk yaşındaki Ayşegül Ünal ile beraber katıldı. Duruşmaya birlikte giren çift, hazırladıkları boşanma protokolünü de mahkemeye sundular. Anlaşmalı boşanan çiftin dokuz yaşındaki oğullarının velayeti anneye verildi. Hakim, çiftin aralarında yaptıkları protokol gereği Ünal’ın karısı ve oğlu için ayda 2.500 TL nafaka ve 30.000 TL tazminat vermesine hükmetti. Boşanma şekli anlaşmalı olduğu için hakim çifte boşanma gerekçesini sormadı.
 
Duruşma sonrası İzmir Adliyesi çalışanları ve duruşma sırası bekleyen hayranları, ’Şeker Ağa’ ile hatıra fotoğrafları çektirdi.
 
Almanya doğumlu oyuncu, radyo program yapımcılığı, sunuculuk, seslendirme, reklam ajanslarında metin yazarlığı ve grafikerlik gibi işlerde çalıştı. Radyoda program yaptığı dönemde dinleyicisi Ayşegül Ünal’la hayatını birleştiren Ünal, İzmir’de Tansaş Çocuk Tiyatrosu, Drama Oluşum Sahnesi, Tiyatroevi İzmir’de oyunlar oynadı. Amatör topluluklarla da oyunlar oynayan Ünal’ın Kanal D’de yayınlanan ’Yol Arkadaşım’ dizisi, kamera deneyimini yaşadığı ilk yapım oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin