resim yok
01 Mart 2012 - 00:00

 

Bir reklam kampanyası için Türkiye’ye gelecek seksi yıldız Pamela Anderson’a dair bir son dakika bilgisi vereyim size. Anderson, ayağının tozuyla Kanal D’nin kısa sürede fenomene dönüşen dizisi ‘Yalan Dünya’da rol alacak.
Cips reklamı için Türkiye'ye gelecek Pamela Anderson, ayağının tozuyla 'Yalan Dünya' dizisinin setinde bulacak kendini. Dizinin senarist Gülse Birsel bu ‘son dakika’ haberimi doğruladı ancak nasıl bir rol yazacağını açıklamadı
Bir ‘son dakika’ bilgisi bu. Ekranların yeni fenomeni ‘Yalan Dünya’ya dünyaca ünlü bir yıldız konuk olacak. Türk televizyonlarında gösterilen son reklam filmindeki sahneleri çok erotik bulunduğu için mayosu uzatılarak sansürlenen Pamela Anderson, o reklam kampanyası çerçevesinde Türkiye’ye gelecek.
Anderson, gelir gelmez ayağının tozuyla Kanal D’nin yeni komedi dizisi ‘Yalan Dünya’da ‘konuk oyuncu’ olarak rol alacak.
Aldığım bu ‘son dakika’ bilgisini teyit etmek için ‘Yalan Dünya’nın senaristi Gülse Birsel’i aradım.
Birsel, bilginin doğru olduğunu, ama işin sürprizinin kaçmaması ve Kanal D’nin PR planını bozmamak adına Pamela Anderson’a ‘Yalan Dünya’da nasıl bir rol yazdığını açıklamak istemedi, ancak şu kadarını söyledi:
“Pamela Anderson dizide Pamela Anderson olarak oynayacak, gerisi sürpriz.”
Acaba nasıl bir sürpriz olacak bu?
Örneğin; her kadına, ekmek–su ister gibi öpüşme, sevişme teklif eden ‘Orçun’un rüyasını Pamela Anderson süsleyebilir.
‘Orçun’un bir kadınla sevişme–öpüşme hayalini Pamela gerçeğe  dönüştürebilir.
Çapkın damat ‘Selahattin’le aile baskısı yüzünden ‘Nurhayat’tan kopamayan, gözü ve gönlü hep ‘Deniz’de olan evin saf oğlanı ‘Rıza’nın ‘Orçun’ gibi rüyalarında bile görme şansı yok Pamela’yı.
Çünkü rüyasında bile görse dolanır eli, ayağı.
Ancak kendini dünyanın en seksi erkeği sandığı için ne zaman bir ‘dişi’ görse ona “Sevgilim… Seksi buluyor musun sesimi? Tahrik ediyor mu seni?” diyerek kur yapan ‘Çağatay’ veya ‘İzmir Çetesi’nin üyeleri ‘Emir’ ile ‘Bora’, “Vuavvv!” deyip seksi yıldızın peşine düşebilir.
Bekleyip, göreceğiz.
Bu arada Birsel, ‘Yalan Dünya’da ‘konuk oyuncu’ olarak rol alan Derya Karadaş yazımla ilgili de, “Sizden önce keşfetmiştik biz onu” dedi.
 
Ali Eyüpoğlu-Milliyet

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin