resim yok
03 Mayıs 2011 - 00:00

Hayranlarının kendisini ‘En seksi oyuncular’ arasında yer vermesine güzel oyuncu tepkisiz. Özkan “Seksilik umurumda değil” diye konuşuyor.

 

 

Ebru Özkan, daha önce üç televizyon dizisinde rol almasına rağmen çıkışını 'Hanımın Çiftliği'nde canlandırdığı 'Halide' karakteri ile yaptı. Öyle ki kendisine geniş bir hayran kitlesi oluşturdu. Özkan, ilk sinema filmi 'Çınar Ağacı'nda da 'Berrin' karakteriyle aynı etkiyi yaratmayı başardı. Medyatik olmamasına rağmen adına onlarca fan sayfası açılan Ebru Özkan hakkında en çok yapılan yorumlardan biri oldukça seksi olduğu yönünde. Hayranları onu öyle görse de Özkan, bugüne kadar çeşitli dergilerin ve internet sitelerinin düzenlediği 'En seksi oyuncular' anketinde yer almadı.
 
Ebru Özkan’a göre yeni nesil oyuncuların en önemli sorunu yoğun tempoda çalışmaktan dolayı kendilerini yetiştirmek için yeterince zaman bulamamaları. Özkan, dizi sürelerinin azalması konusunda “Sanıyorum hepimiz için iyi olacak. Oyuncular bu konuda oldukça ciddiler” dedi.
 
Hayranlarınızın sizin hakkınızda yaptığı yorumlar son derece dişi olduğunuz yönünde. 'Hanımın Çiftliği' ve ilk sinema filminiz 'Çınar Ağacı'nda dişi yanınız ön planda değil. Neden?
 
Böyle olmasının nedeni canlandırdığım karakterlerin çizgisi. Örneğin 'Hanımın Çiftliği'ndeki 'Halide' dişi bir karakter. Fakat aklını ve mantığını kullanarak ilerleyen bir kadın. 'Berrin'e gelince... Berrin de oldukça dişi. Bence asıl sorun 'dişilik' kavramının bedensel algıdan kurtulmasıdır.
 
Zaman zaman dergiler veya internet sitelerinde yapılan 'en seksi oyuncular' anketlerinde yer almıyor olmanız sizi üzmüyor mu?
 
Hayır, hiç üzülmüyorum. Sözünü ettiğiniz anketler neye göre yapılıyor bilmiyorum. Bu nedenle söz konusu anketlerde 'seksi oyuncu'lararasmda olmamayı kafama hiç takmıyorum.
 
'Halide' ile 'Berrin'in kötü olmasından dolayı bu tür karakterlerin üzerinize yapışmasından endişe etmiyor musunuz?
'Halide' ile 'Berrin' birer kötü kadın mıdır?
 
Hayır... Halide hırslı bir kadın, yaşadığı koşullar ona yıkıcı tepkiler verdiriyor. 'Berrin' de kötü bir kadın değil bence. Mizahi yanı olan, farklı, renkli bir karakter. Aile ile olan kültür çatışmasından kaynaklı bir yalnızlığı var ve doğal olarak kendi alanını korumaya çalışıyor. Sonuç olarak anti karakter canlandırmak beni endişelendirmiyor, aksine heyecanlandırıyor.
 
İlk filminiz olması vesilesiyle 'Çınar Ağacı'nın kariyerinize ne gibi katkıları olacağını umuyorsunuz?
 
Kendimi sektörün içinde şanslı görüyorum. Çünkü, şimdiye kadar hep farklı karakterler canlandırdım. Seyirci yine bu filmde Ebru Özkan'ın yelpazesinden bir renk daha görmüş oldu. Tabii ki mutluyum bu durumdan...
 
Çınar Ağacı'nda birçok evlilik modelini görüyoruz. Size göre ideal evlilik modelini tanımlayabilir misiniz? Günümüzde evliliklerin en büyük sorunu nedir?
 
Bana göre ideal evlilik diye bir şey yoktur. İki insan birbirini tamamladığı ölçüde birbiri için idealdir.
 
Filmde 'Adviye Hanım' ile büyük bir çekişme içindesiniz. Sizce gelinler kaynanalarıyla neden anlaşamazlar?
 
Öncelikle bunu gelin-kaynana olarak değil, insanların birbirleriyle neden anlaşamadığı üzerinden yanıtlamak isterim. Sanırım herkes kurduğu dünyasını koruma çabasında, herkes kendi doğrularının kabul görmesini istiyor. Rekabet ve kuşak çatışması da işin cabası.
 
'Çınar Ağacı'nda işlenen ana konulardan biri olan 'Çocuklar anne ve babalarına hayatları boyunca bakmak zorunda mıdır?' konusunda nasıl bir yorum yaparsınız?
 
Anne, baba ve çocuklar arasında zorunluluk diye bir şey yoktur, sevgi ve şefkat vardır. İnsanlar birbirlerine olan bağımlılıklarıyla değil bağlılıklarıyla mutlu olabilirler

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin