resim yok
19 Temmuz 2011 - 00:00

Mehmet Özöner’le ilişkisi olduğu gündeme gelen Yeşilçay, “Bahsedildiği gibi yeni bir ilişkiye adım atmadık. Bu yakınlığın arkadaşlık ötesinde başka bir boyutu yoktur” dedi

 

Ailesiyle Çeşme’de tatil yapan Nurgül Yeşilçay’ın geçen hafta sonu Çeşme’nin ünlü gece kulübü Marrakech On The Beach’in sahibi Mehmet Özöner’le sürpriz bir ilişkiye yelken açtığı gündeme geldi. Mehmet Özöner, Milliyet’e ilişki iddialarını doğruladı .

 

‘Sadece iyi arkadaş olduk’
Konuyla ilgili olarak Nurgül Yeşilçay’ın ne söyleyeceği merak konusu oldu. Nurgül Yeşilçay, Özöner’in aksine ilişkilerinin arkadaşlık boyutundan öteye geçmediğini belirtti. Özöner’le arkadaş ortamında tanıştıklarını doğrulayan Nurgül Yeşilçay, “Mehmet Özöner’le Çeşme’de tanıştık ama bahsedildiği gibi yeni bir ilişkiye adım atmadık. İyi arkadaş olduk ama bu yakınlığın arkadaşlık ötesinde başka bir boyutu yoktur” dedi
 
Geçen hafta yemek yediği ve kendisini kaldığı eve bırakan yazar Ahmet Hakan’la da adı aşk dedikodularına karışan Nurgül Yeşilçay, “Her selam verdiğim ya da yan yana geldiğim insanla adımın anılmasından, bundan aşk hikâyeleri yaratılmasından çok rahatsızım. Alaçatı’da ailemle tatil yapıyorum. Ağustos ayında başlayacak yoğun iş temposuna dinlenerek hazırlanıyorum” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin