resim yok
10 Aralık 2012 - 00:00

 

Fox'ta yayınlanan Şeffaf Oda programına katılan Selen Soyder, geleceği ile ilgili sorulara yanıtlar verdi.
Toprak karakteriyle oyunculuğa adım atan Soyder, bundan sonra nasıl bir karakterle ekrana dönebileceğini şu sözlerle vurguladı. “Toprak rolü benim ilk işim ve üç yıldır devam ediyor. Umarım Haziran ayına kadar da sürer. Kendine yakın bir karakter oynadığın zaman role çok fazla bir şey katamıyorsun ve kişiyi çok fazla zorlayamıyor. Toprak bana yakın bir karakter açıkçası, o yüzden sonraki işim “eğer devam edersem” , hem motivasyonum hem de kişisel gelişimim için çok farklı bir rol olmalı. O yüzden bir sonraki dizi projem ters köşe bir rol olabilir. Kötüyü canlandırabilirim mesela…”
 
Oyunculuğu Bırakabilirim
 
Tarih okurken dizi setleri yüzünden okulunu yarım bırakmak zorunda kalan Soyder, hakkının yandığına değindi ve belki dizi bitiminde tekrar üniversite sınavlarına girebileceğine anlattı. İlerdeki oyunculuk kariyeri içinse şu cümleleri kurdu “Ben çok farklı şeyler yaptığım için oyunculuğa devam eder miyim bilmiyorum. Ama bu dizi bittikten sonra bir süre oyunculuk yapmayacağım; çünkü yoruldum. Üç yıl az bir zaman değil. Dizi yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldım, kendime ayırabileceğim hiç vaktim yok.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin