Selen Soyder'den Serenay Sarıkaya'ya gönderme!

Serenay Sarıkaya'nın daha önce birlikte olduğu Tolgahan Sayışman'ın yeni sevgilisi Selen Soyder'den çarpıcı sözler...

resim yok
15 Kasım 2013 - 11:51
Magazin

Serenay Sarıkaya'nın daha önce birlikte olduğu Tolgahan Sayışman'ın yeni sevgilisi Selen Soyder'den çarpıcı sözler...

 

ORTAYA ÇIKAN GERÇEK

MedCezir dizisiyle ekranlara dönen Serenay Sarıkaya'nın 1,5 yıldır kendisinden 22 yaş büyük Murat Süğlün ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

 

‘NASIL DA TERS TEPTİRİYORSUN'

Sürpriz aşk haberinin ardından Tolgahan Sayışman ile birlikte olan ve evlenecekleri konuşulan Selen Soyder Twitter sayfasına;

''Ey güzel Allah'ım, sen çok büyüksün. Nasıl da ters teptiriyorsun kötülükleri zamanla da olsa.

Bunca vakit ağzımı açmadım ama sen zaten hiçbir şeyi saklı bırakmıyorsun'' notunu düştü.

 

OKLAR SERENAY'I GÖSTERDİ

Selen Soyder'in sert bir dille eleştirdiği kişinin Serenay Sarıkaya olduğu iddia edildi.

Serenay Sarıkaya Lale Devri dizisindeki rol arkadaşı Tolgahan Sayışman ile aşk yaşamış, ancak ilişkileri ayrılıkla sonuçlanmıştı.

Tolgahan Sayışman'ın aynı dizide rol alan Selen Soyder ile birlikte olmaya başlamasının ardından, Serenay Sarıkaya diziden ayrılmıştı.[reklam]

SOYDER'İN KARİYERİ

Soyder 26 Aralık 1986 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini İzmir Alsancak Salih İsgoren İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Selen Soyder, liseyi de İzmir Selma Yiğitalp Lisesi'nde tamamladı. Aynı sene Anadolu Üniversitesi halkla ilişkiler bölümüne girdi.

 

Rock grubu Çalar Saat'e ilk kliplerinde yer alarak destek verdi.Çeşitli reklam filmleri ve müzik kliplerinde rol aldı. 2007 yılında 1200 kişinin başvurduğu Türkiye güzellik yarışması Miss Turkey 2007 de Türkiye güzeli seçildi ve Türkiy'yi Miss World 2007´de 106 ülkenin içinde Çin'in Sanya adasında temsil etti.Kariyerine oyunculuk üzerine devam etmiştir.

 

Rol aldığı diziler şöyle:

 

(2010 / Fox) Yer Gök Aşk - Toprak
(2011 / Fox) Lale Devri - Toprak

 


 

BEREN SAAT VE SERENAY SARIKAYA'NIN ORTAK NOKTASI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin