Selma Blair yeni dizisini buldu: Heathers

Selma Blair, 2018 senesi içinde Paramount Network'te izleyicilerle buluşacak olan Heathers dizisinin oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle katıldı.

Volkan Küçükel
09 Temmuz 2017 - 22:30
Gündem

1988 yapımı "Heathers" filminin aynı adlı dizi uyarlamasının oyuncu kadrosuna ünlü aktris Selma Blair de dahil oldu.

Yakın zamanda Anger Management dizisinde izlediğimiz Selma Blair, 2018 senesi içinde Paramount Network'te izleyicilerle buluşacak olan dizinin oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle katıldı.

"HEATHERS" KONUSU

Her sezon farklı mekan ve farklı karakterlerle ekran macerasına devam etmesi planlanan ve ilk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen antoloji türündeki dizide kahramanımız Veronica Sawyer'ı (Grace Victoria Cox) farklı ancak eşit derecede kötü niyetli Heather isimlerindeki kişilerden oluşan bir grupla hesaplaşırken göreceğiz.

17-07/09/heathers-oyuncu-kadrosu.jpg

BLAIR'İN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Peki, Blair'i dizide nasıl bir karakteri canlandırırken göreceğiz?

Blair, Heather Duke'un (Brendan Scannell) servet avcısı üvey annesi Jade karakterine hayat verecek. 82 yaşındaki kocasının ölümünü bekleyen Jade mentollü sigara bağımlısı bir striptizici olarak nitelendiriliyor.

KARİYERİ

45 yaşındaki Blair, FX ekranlarında Charlie Sheen ile birlikte başrollerini paylaştığı Anger Management isimli komedi dizisi dışında yakın zamanda People v. O.J. Simpson: American Crime Story'de (Kris Jenner) karşımıza çıktı. Oyuncuyu beyaz perdede ise Hellboy, Legally Blonde ve Cruel Intentions gibi filmlerden tanıyoruz.

17-07/09/selma-blair-instragram.png

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Heathers'ın oyuncu kadrosunda Veronica Sawyer'a hayat verecek Grace Victoria Cox (Under the Dome) dışında kötü niyetli üçlüyü canlandıracak Melanie Field (Heather Chandler), Brendan Scannell (Heather Duke) ve Jasmine Matthews (Heather McNamara) ile James Scully (J.D.) gibi isimler bulunuyor.

Orijinal filmde Heather Duke karakterini canlandıran Shannen Doherty (Charmed; Beverly Hills, 90210) ise dizide önemli ancak detayları henüz bilinmeyen bir rolle konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

17-07/09/heathers-dizisi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin